nezadáno
ne

Prodej bytu 4+kk, 136 m2

Za Sokolovnou, Mníšek pod Brdy, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

11 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi hezký mezonetový byt s dispozicí 4+kk o obytné ploše 135,90 m2 s terasou, předzahrádkou a garáží. Byt je aktuálně dokončen a je tedy možné byt navštívit.

Byt se nachází ve zcela výjimečném projektu rodinného domu se třemi samostatnými bytovými jednotkami v centru obce Mníšek pod Brdy. Architektonické řešení celého domu je kombinací památkového stylu a moderních prvků, vhodného pro stavbu nedaleko od zámku a náměstí. Vlastní byty jsou pak koncipovány pro moderní a klidné bydlení.

Po vstupu do bytu naleznete předsíň a chodbu ze které můžete vstoupit do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, do šatny, na samostatnou toaletu a schodiště do druhého nadzemního podlaží. Z obývacího pokoje můžete vyjít na vlastní terasu s předzahrádkou. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází ložnice, dva dětské pokoje a koupelna. Okna všech místností jsou orientována na východ, jih anebo sever.

Vytápění je zabezpečeno elektrickým kotlem a ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. V prvním nadzemní podlaží je podlahové topení a ve druhém nadzemním podlaží jsou umístěna topná tělesa.

V Mníšku pod Brdy naleznete nejen veškerou občanskou vybavenost, ale i množství zeleně.

Pravidelné dopravní spojení do Prahy je zabezpečeno autobusovou dopravou. Na Smíchovské nádraží, spojené se stanicí metra, Vás autobus pohodlně dopraví během třiceti minut. Vaším autem bez problémů vyjedete na dálnici D4 Praha – Písek.

Makléř Vám rád podá o tomto výjimečném bytu další informace a rád Vás pozve i na jeho prohlídku.

Celkem: 11 990 000 Kč
ID inzerátu: 7900333
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Za Sokolovnou, Mníšek pod Brdy, okres Praha-západ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+kk
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: výstavba
Užitná: 136 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Lokální elektrické
Terasa: ano
Voda: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano