nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 640 m2

Celní, Plesná, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nízíme k prodeji rodinný dům v obci Plesná, v okrese Cheb. Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s vysokým potenciálem a návratností investice.

Dům se nachází na adrese Ulice Celní Č. p. 160 a disponuje velkou plochou parcely o rozloze 358m². Celková užitná plocha domu činí 640m², co poskytuje dostatek prostoru pro různé využití. Objekt je ve velmi dobrém stavu a stavba je z cihel, co zaručuje pevnost a dlouhou životnost.

Dům je patrový a poskytuje dostatek prostoru pro rozšíření a různé investiční možnosti. Vybavení nemovitosti je částečné, co znamená, že některé vybavení již je v domě a může sloužit pro další využití.

Poloha nemovitosti je také velmi výhodná. V blízkosti se nachází škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, obchody a hraniční přechod. Dostupnost dopravy je zajištěna vlakem, silnicí a autobusem, co usnadňuje pohyb a přístup k nemovitosti.

Další výhodou této nemovitosti je přítomnost kanalizace, plynovodu a elektřiny s napětím 230 V a 380 V. To zajišťuje pohodlný a moderní životní styl. Topení je zajištěno ústředním topením na tuhá paliva, co zaručuje úsporné a efektivní vytápění. K domu náleží palivo na čtyři topné sezony.

Tato nemovitost nabízí také možnost pronájmu, což je další přidaná hodnota pro investory. Díky své výhodné poloze a vybavenosti je nemovitost atraktivní pro potenciální nájemce a zaručuje stabilní příjem.

V neposlední řadě, tato nemovitost disponuje rychlým a spolehlivým připojením k internetu, což je důležité pro moderní bydlení a podnikání.

Pokud jste investor a hledáte nemovitost s vysokým potenciálem a návratností investice, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku této atraktivní nemovitosti. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 000 000 Kč
ID inzerátu: 7899608
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7076
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Celní, Plesná, okres Cheb
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 640 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Umístění objektu: Řadový
Plyn: ano