nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 584 m2

Okružní, Brno, Lesná

181 040 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provozní náklady, bez provize RK

NC Okružní je jedinečným komerčním projektem v severní části Brna, který vyniká především perfektním napojením na Brněnský městský okruh a občanskou vybaveností přímo v daném místě. Potřebujete nakoupit (Lidl, Penny market, Albert), na Poštu, do drogerie nebo zverimexu? Je libo Plavecký bazén po práci? Vše na jednom místě! Budova z leteckého pohledu připomínající hřebínek je proložená terasovými výklenky ideálními pro relax, odpočinek, ale i práci na čerstvém vzduchu. Celý komerční projekt nabízí přes 1.500 m2 retailových ploch a necelých 10.000 m2 kancelářských ploch. Pro nájemce i jejich návštěvy je k dispozici parkování v okolí objektu, který taktéž nabízí podzemní garážová stání.

Nabízíme kancelářské prostory s celkovou výměrou 584 m2 a vlastní terasou.
Kanceláře jsou pro jednotlivé klienty uvedeny do základního open office standardu, který obsahuje: zdvojenou podlahu, podhledy, VZT (chladící - topné trámy), rekuperace vzduchu. Další úpravy a standard prostor je na každém klientovi.
Objekt je umístěn na vnější hranici Brněnského městského okruhu v severní části Brna při ulici Okružní. V bezprostřední blízkosti je vlaková zastávka Lesná, autobusová zastávka (Poliklinika Lesná), do 250 m zastávka TRAM (Halasovo náměstí), supermarkety, restaurace (i přímo v budově), plavecký bazén, Česká pošta. Autem do centra 10 min.

Celkem: 181 040 Kč
Poznámka k ceně: + provozní náklady, bez provize rk
ID inzerátu: 7897698
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Okružní, Brno, Lesná
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: novostavba
Zastavěná: 584 m2
typ: montovaný
Výtah: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí