nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 50 m2

Dvořáčkova, Kamenický Šenov, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 695 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Máte zájem o bydlení v malebných severních Čechách ve městě Kamenický Šenov? Máme pro vás skvělou nabídku jedinečného bytu v osobním vlastnictví, který se nachází nedaleko centra obce. Tento byt s dispozicí 2+1 a celkovou obytnou plochou 50 m2 je situován v prvním patře bytového domu.

Bytová jednotka se pyšní udržovaným stavem a je ihned připravena pro nového majitele. Vytápění je zajištěno elektrickým přímotopem v kuchyni a útulnými krbovými kamny v obývacím pokoji. Koupelna je vybavena bojlerem pro ohřev vody a moderním sprchovým koutem.

Samotný bytový dům prošel revitalizací a nyní nabízí zateplenou fasádu, nová okna a střechu. Jeho výhodná poloha v širším centru města poskytuje snadnou dostupnost ke místním obchodům a úřadům. Okolí Kamenického Šenova pak nabízí širokou škálu příležitostí pro volnočasové aktivity, jako jsou cyklostezky a krásné procházky v přírodě. V samotném městě naleznete základní občanskou vybavenost, a pokud budete potřebovat kompletní služby, můžete se vydat do nedalekého Nového Boru, který je autem vzdálený pouze 10 minut.

Pokud tedy hledáte klidné bydlení s nízkými náklady, tento byt je skvělou volbou pro vás. V případě zájmu o podrobnější informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Navíc vám rádi poskytneme pomoc zdarma při financování. Těšíme se na setkání při osobní prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 291 kWh/m2 za rok.

Celkem: 1 695 000 Kč
ID inzerátu: 7896892
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7028
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Dvořáčkova, Kamenický Šenov, okres Česká Lípa
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 50 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano