nezadáno
ne

Prodej hotelu, 1280 m2

Nerudova, Město Albrechtice, okres Bruntál

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nabízíme Vám k prodeji secesní vilu v prvorepublikovém stylu, nacházející se ve městě Město Albrechtice.

Objekt vily je po částečné rekonstrukci střechy, základů s novou izolací, renovací fasády na dvou stranách budovy a po částečné výměně a renovací oken. Větší část oken jsou původní, dřevěné. V objektu probíhaly v minulých letech průběžně rekonstrukční práce v některých místnostech, zejména v 1. NP a 2 NP. , kde byly realizovány omítky, rozvody vody, odpadu, elektřiny a komínových průduchů. Převážná část rekonstrukčních a renovačních prací byla realizována v roce 2008. Ve všech patrech vily je na výběr z velkých i přidružených malých místností přístupných z centrálního předsálí s širokým schodištěm.

V přízemí budovy se nachází již zrekonstruovaný pětipokojový byt o rozloze 120 m2, který je nyní využíván nájemcem.

V těsné blízkosti vily je velké sklepení zabudované ve skalním břehu. Součástí souboru nemovitostí jsou dále objekty se šesti garážemi, bývalou konírnou o rozměrech 10 x 27 metrů, rozestavěným objektem o 140 m2 s vnitřním bazénem a zděným objektem o 25 m2, který slouží nyní jako sklad. Na pozemcích se nacházejí dvě studny, přičemž z jedné je odebírána voda skrze čerpadlo potrubím. Na základě uskutečněného jednání s technickými službami Města Albrechtice lze objekt připojit k odběru pitné vody na vodovodní řad s přípojkou vzdálenou cca 250 m.

Objekt vily má:
- 4 NP ( 3 + 1 x podkrovní )
- 45 místností ( z toho v 1.NP je 8 a podkrovních 5, 32 z nich se nachází v jednotlivých podlažích, celkem 1 280 m2 )
- bytovou jednotku se samostatným vchodem o velikosti 120 m2.

Ostatní nemovitosti, které jsou součástí:

Objekt 6 garáží ( 215 m2 zastavěné plochy ), rozestavěný bazén ( 120 m2 zastavěné plochy ), objekt bývalé konírny ( 260 m2 zastavěné plochy ) sklepení ve skalnatém břehu ( 25 m2 ) a objekt skladu ( 25 m2 ). Okolní nezastavěná část pozemku má rozlohu 15 708 m2 a celková pak 16 753 m2.

Na pozemku kolem vily jsou výsadbové stromy i náletová dřevina. Příjezdová cesta je asfaltová až k vile a kolem ní. Cesta k bráně je ve vlastnictví obce a ČR ( ve správě Státního pozemkového úřadu ). Okolní, přímo sousedící pozemky jsou převážně ve vlastnictví ČR ve správě SPÚ, dále obce Města Albrechtice. Parcelní č. 1001 pak sousedí s pozemky v soukromém vlastnictví, užívaných k zahradnickým a rekreačním účelům.

Další foto a dokumentaci lze zaslat na vyžádání.

Vzhledem k možnostem lze vilu využít pro budoucí účely jako zdravotnické zařízení, hospic, dům pro seniory, reprezentační sídlo firmy, wellness centrum, hotel s restaurací nebo penzion. Pro rekonstrukci, renovaci a opravy lze využít pomoc z dotačních programů, jehož výši určuje především účel využití objektu.

Pro více informací nebo prohlídku vily mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Roman Brettschneider
Realitní makléř

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7896522
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Nerudova, Město Albrechtice, okres Bruntál
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Hotely
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 1280 m2
Zastavěná: 445 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Elektřina: ano