nezadáno
ne

Pronájem bytu 3+kk, 230 m2

Rohanské nábřeží, Praha, Karlín, Praha 8

Inzerát je starší než 6 měsíců!

85 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Luxusní, kompletně vybavený designový penthouse 3kk (120m2) se střešní zatravněnou terasou (110m2) a krásnými výhledy, dvěma parkovacími místy v 8.podlaží moderního rezidenčního projektu River Diamond s výtahem 24/h recepcí a ostrahou. River Diamond je jedinečným bytovým projektem na břehu řeky Vltavy. Rezidenti pocítí všechny výhody moderního bydlení v centru města, přímo z výjimečné oázy pohodlí, klidu a kompletní občanské vybavenosti v blízkosti. Bydlení v River Diamond znamená dokonalost a životní styl využívající zvláštních výhod, které nabízí zejména: 24 hodinová recepce, čistírna, úklid, doplňkové služby prostřednictvím recepce, obchody, kavárna se zahrádkou v přízemí, soukromá zahrada pro obyvatele komplexu, bezpečné podzemní parkování a mnoho dalších výhod spojených s moderním stylem života.

Výjimečně vybavený penthouse (kompletně vybavená kuchyňská linka všemi spotřebiči, pračka, myčka, sušička) a dispozičně řešený jako 3+kk se střešní zatravněnou terasou, nabízí otevřenou velkoryse prostornou dispozici obývacího pokoje s kuchyní a přímým vstupem na balkon. Vstupní hala, samostatná toaleta, technická místnost pro umístění sušičky a pračky. Dále dvě samostatné ložnice z nichž jedna má en suit koupelnu s vanou, druhá ložnice má přímý výstup na terasu. Další samostatná koupelna.
Celý prostor je vytápěn podlahovým topením. Venkovní elektrické žaluzie s dálkovým ovládáním na každé okno samostatně. Podlahy z masivu, v ložnici kožená podlahová krytina a velkoformátová okna s izolačními dvojskly, klimatizace.
Luxusní vybavení zahrnuje všechno uvedené ve fotodokumentaci.
Cena nájmu bytu zahrnuje dvě samostatná parkovací místa v suterénních garážích v domě, velký sklep.

Mimořádně atraktivní a žádaná lokalita Karlína v Praze 8 se spoustou restaurací, kaváren a trendy bister s rychlým spojením do centra Prahy, plnou občanskou vybaveností a četnými administrativními a business centry v bezprostředním okolí, v minutové pěší vzdálenosti od stanice metra Křižíkova a zastávky tramvají. ID nemovitosti HMA1623-0001.

Celkem: 85 000 Kč
ID inzerátu: 7895827
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HMA1623-0001
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Rohanské nábřeží, Praha, Karlín, Praha 8
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 230 m2
Obytná: 230 m2
Užitná: 230 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 8. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Výtah: ano
Terasa: ano