nezadáno
ne

Prodej pozemku pro komerční výstavbu, 28360 m2

Ostrov, Horní Žďár, okres Karlovy Vary

neuvedena

možnost jednání

Nabízíme k prodeji samostatný areál o výměře 25.000 m² v objektu bývalé Škody Ostrov, který je situován v severní části bývalého areálu. Tento prostorný pozemek je ideální pro komerční výstavbu. Celková zastavěná plocha činí 8.500 m², což poskytuje dostatek prostoru pro různé podnikatelské aktivity.

Pozemky mají samostatný vjezd z komunikace vedoucí od obce Vykmanov, což zajišťuje snadnou dostupnost. Jsou vybaveny průmyslovou kanalizací, dálkovým vodovodem a přívodem plynu. Elektřina je k dispozici ve standardním napětí 230 V a také ve vyšším napětí 400 V díky vlastní trafostanici s příkonem 2 x 280 A.

Pozemek prošel sanací a byly provedeny demolice všech staveb, čímž vytvořil ideální základ pro nový rozvoj. Na pozemcích je možné dostavět až 5 výrobních hal s příjezdem kamionové dopravy, což otevírá široké možnosti pro průmyslové a komerční aktivity.

Areál se nachází v blízkosti silnice R6, která je vzdálena pouhých 150 metrů, což usnadňuje dopravu a zajišťuje dobré spojení se sousedními městy a obcemi.

Nabízený areál je vynikající investiční příležitostí pro ty, kteří hledají prostor pro rozvoj svého podnikání. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7895477
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 1923
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Ostrov, Horní Žďár, okres Karlovy Vary
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro komerční výstavbu
Plocha: 28360 m2
Zastavěná: 8500 m2
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí

Hodnotit makléře

0 %
( 0 Hodnotilo )

MGH - CONSULT spol. s r.o.
Dr.Davida Bechera č.1, Karlovy Vary, 36001
Více o společnosti

Další nabídky realitní kanceláře