nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 108 m2

M. Alše, Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál

3 180 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte bydlení v klidné lokalitě, ale přitom požadujete mít veškerou občanskou vybavenost na dosah? Tak to jste tady naprosto správně. Máme pro Vás nabídku, která Vám toto přání dokáže splnit.

Nabízíme Vám k prodeji dvoupodlažní řadový dům ve Vrbně pod Pradědem (ul. M. Alše) s užitnou plochou 108 m2, kde vnitřní uspořádání odpovídá dispozici 4+1. V současné domě není dům obydlen a je ihned volný.

Přízemí sestává z předsíně, hlavní chodby, koupelny s WC, kuchyně s vestavěnými spotřebiči, obývacího pokoje s krbovými kamny a balkónem, který umožňuje vstup do zahrady s přístřeškem, krbem, skleníkem a ovocnými stromy. První patro tvoří ložnice, dva samostatné pokoje s přístupem na balkón a koupelna s toaletou.

Součástí domu je také sklep, sušárna, technická místnost a garáž, která se nachází v suterénu domu. Dům je připojený ke kompletním inženýrským sítím, včetně plynu a kanalizace. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem či krbovými kamny.

Nemovitost se nachází v plně stabilizované zástavbě řadových rodinných domů nedaleko lesoparku a ve skvělé docházkové či dojezdové vzdálenosti od všech obchodů a služeb, včetně mateřské a základní školy, lékáren, ordinací lékařů, řady restaurací, specializovaných prodejen a autobusové a vlakové dopravy.

Celkově se jedná o zajímavou příležitost ke koupi domu, který svému vlastníkovi poskytne veškerý komfort města, ale zároveň naprostý klid a soukromí, dále nenáročnou zahradu o velikosti 175 m2, (která je v dlouhodobém nájmu od obce), kam si po práci či ve volném čase můžete zajít vyčistit hlavu.

Jak byste zde mohli žít, se přijďte sami přesvědčit. S radostí Vám vše ukážeme.

V případě, že se Vám bude tato nemovitost líbit, Vám rádi pomůžeme vymyslet i nejvýhodnější financování.

Budeme se na Vás těšit na prohlídkách.

Celkem: 3 180 000 Kč
ID inzerátu: 7895302
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: M. Alše, Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 108 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí