nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 23317 m2

Přítluky, Nové Mlýny, okres Břeclav

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízím jedinečnou příležitost v podobě rovinatého stavebního pozemku, který je určen převážně pro bydlení, dále pro občanské vybavení a podnikatelské aktivity.

Pozemek se nachází v obci Přítluky v místní části Nové Mlýny, leží v nadmořské výšce 165 metrů nad mořem, na skvěle položeném místě v jižní části Jihomoravského kraje.

Nacházíme se přímo u vodní nádrže Nové Mlýny, kdy je na dohled autokemp Merkur s nejmodernějším aquaparkem v ČR. Okolí je protkáno cyklistickými, pěšími a vinnými trasami, kdy celou lokalitu dotváří pohled na Pavlovské vrchy. Na atraktivitě lokality dodává i fakt, že jsme v průsečíku destinací Pasohlávky, Mikulov, Lednice a Zaječí.

Předprojektová příprava hotova!

K pozemku je zpracovaná detailní analýza včetně všech potřebných vyjádření o existencích stávajících sítí pro předprojektovou přípravu. Byly prověřeny veškeré inženýrské sítě, jejich dostupnost, kapacita a možné napojení - vše rád vysvětlím.

Dle územního plánu je pozemek veden jako SO/1 - smíšená obytná plocha s využitím pro bydlení v rodinných domech, kdy výškový regulativ zástavby je 1.NP s obytným podkrovím.

Pozemek je rozsáhlý a je pohledově exponovaný, je zde proto navrženo zpracování územní studie.

Za zmínku stojí vypracovaný regulační plán obce s rozsáhlou rekreační oblastí, která se bude linout při východním břehu Vodní nádrže Nové Mlýny s rozlohou přes 11 hektarů s potenciálem vybudovat rodinné domy, apartmány, sportovní areál, hotel, parky, trh, apod. . Všechny informace rád poskytnu.

Rád vám pomůžu s vyřešením financování koupě.

Těším se na setkání s vámi v této krásné lokalitě.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7892856
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Přítluky, Nové Mlýny, okres Břeclav
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 23317 m2