nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 200 m2

Předslav, Němčice, okres Klatovy

neuvedena

Představujeme vám rodinný dům v Němčicích u Klatov, ideální domov pro vaši rodinu. Dispozičně řešený jako 4+1 s prostornou plochou přibližně 110 metrů čtverečních, s možností půdní vestavby.

Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, která vás zavede do prostorné haly s krbovými kamny a výměníkem tepla. Odtud se dostanete do pokoje a kuchyně, do koupelny a samostatného WC. Z kuchyně pak vedou dveře do dvou dalších neprůchozích pokojů, z nichž jeden je vybaven prostornou šatnou.

Dům je převážně podsklepený, s vlastní studnou a dalším vodním právem sdíleným se sousedem. Okolo domu se rozprostírá zelená zahrada, která vytváří příjemné a klidné prostředí."

Němčice se nacházejí v dojezdové vzdálenosti 6 až 15 minut od Nepomuku, Klatov, Plánice a Měčína. Tato lokalita nabízí skvělou dostupnost a zároveň klidné prostředí pro váš domov."

Rádi vám pomůžeme s financováním tohoto domu a doporučujeme osobní prohlídku, abyste si mohli udělat přesnou představu o jeho potenciálu. Cena je diskutabilní, a proto vám nabízíme prostor pro jednání."

Rodinný dům v Němčicích u Klatov - váš ideální domov čeká na vás. Nechte se inspirovat a kontaktujte nás pro další informace a domluvení prohlídky." Ev. číslo: 30514.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7892041
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 30514
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Předslav, Němčice, okres Klatovy
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 200 m2
Užitná: 200 m2
Zastavěná: 200 m2
Pozemku: 681 m2
typ: cihlový
Zařízení: nezařízeno
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Sklep: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí