nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 200 m2

Hlavní, Dolní Dunajovice, okres Břeclav

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 290 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně odměny RK

Prodej RD 6+1 se zahradou a kvelbeným sklepem v Dolních Dunajovicích pod Pálavou.
Hledáte klidné bydlení či objekt k podnikání na Jižní Moravě? Nabízíme vám ke koupi prostorný, řadový a moderní rodinný dům o velikosti 3+1 v přízemí a s dalšími třemi pokoji, které jsou plánovány v podkroví domu, v obci Dolní Dunajovice nedaleko Pálavy a Mikulova.
Zastavěná plocha domu je cca 130 m2, podkroví cca 70 m2, zahrada cca 600 m2, letní kuchyně s dílnou cca 48 m2, celková plocha : 770 m2.

Dispozice : z předsíně po pravé straně vejdeme do pokoje (10 m2), vlevo vstoupíme do prostorné ložnice (22m2), dále do kuchyně s jídelnou (24m2), na kterou navazuje obývací pokoj (v rekonstrukci). Za kuchyní je chodba, ze které se dostaneme na samostatné WC a do prostorné koupelny s vanou i sprchovým koutem (12m2) a dále na zahradu, kde je prostorná letní kuchyně s krbovými kamny s výměníkem a posezením.
Dům prošel celkovou rekonstrukcí, která stále pokračuje, ale je ihned obyvatelný. V plánu je dokončení obývacího pokoje cca 25 m2 a podkroví, kde jsou v plánu další tři pokoje a jsou zde 2 střešní okna zn. Velux.
Z kuchyně je vstup francouzským oknem na terasu a z té na zahradu.
K dispozici je vlastní vjezd z ulice na pozemek u domu a na zahradu. Na zahradě se nachází vedlejší stavby (letní kuchyně, dílna) a kvelbený sklep (délka 12m a šířka 4m).
Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě. Vytápění : podlahové v části domu do dvora a v obýv. pokoji, jinak radiátory na kondenzační kotel a v letní kuchyni krbová kamna. Dům je po celkové pečlivé rekonstrukcí: nové rozvody elektřiny, vody, topení a odpadů, plynový kondenzační kotel na vytápění a ohřev vody, podlahy, plastová okna s žaluziemi, které jsou dálkově ovládány, interiérové dveře s obložkovými zárubněmi, zateplená fasáda, nová střecha apod.

Za domem se nachází zahrada s možností vjezdu na pozemek z ulice. Parkování před domem nebo ve vjezdu domu.
Jedná se o velmi zajímavou a atraktivní nemovitost, doporučuji prohlídku.
Podrobnější info v RK.
Zavolejte a domluvte si prohlídku, nemovitost vám ráda ukáži. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 290 000 Kč
ID inzerátu: 7891795
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0529
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Hlavní, Dolní Dunajovice, okres Břeclav
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 200 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Řadový
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Plyn: ano