nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 67 m2

Krosenská, Praha, Troja, Praha 8

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Poplatky za služby činní 4.575, -Kč plus elektřina 1.360, -Kč a plyn 200, - Kč, včetně právního serv

V životě každého z nás jsou důležité různé potřeby, jedna z nich, si troufám říci, je ale společná a velmi důležitá. Ten pocit, když se každý den těšíte domů, až otevřete dveře bytu a dýchne na Vás energie klidu, bezpečí a harmonie. Zahodíte všechny starosti a uvolníte se ve svém vysněném domově. Tak přesně se budete cítit, když vstoupíte do moderního bytu v pražské Tróji. Tato potřeba je jedna z nejdůležitějších, spokojený a krásný domov. Byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží panelákového domu v klidné části sídliště.

Jižní orientace oken, prostorná zaskleněná lodžie s hezkým výhledem, dostatek úložného prostoru a také klid. To jsou hlavní přednosti tohoto třípokojového bytu. Sluneční paprsky prosvětlují byt celý den, jednotka je díky tomu krásně světlá. Toskánská kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči, stylovým plynovým sporákem a velkým oknem, dodává bytu nádech oblíbené Itálie. Obývací pokoj je propracovaný do detailů, kvalitní masivní nábytek, moderně obložená stěna na jedné straně kamenným obkladem a na druhé straně dřevěným, světlo ve stylu čapího hnízda, to vše dělá tento rodinný byt jedinečným. K bytu náleží sklepní kóje.

Bezesporu největší výhodou je blízké okolí a prostředí kolem domu. Jen pár metrů od vchodu domu je dětské hřiště, mateřská školka Don Bosco, základní škola Glowackého, dopravní hřiště Glowackého. V pěší vzdálenosti najdete oblíbenou pizzerii Bonaccia, pizzerii Sola Enotria, obchod s potravinami Penny Market a Lidl, nákupní centrum Krakov s množstvím obchodů a restaurací, polikliniku Mazurská. Parkování je možné přímo v ulici Krosenská před domem bez zón. MHD je velmi dobře dostupné, kousek od domu je autobusová zastávka Odra, ze které se dostanete na stanici metra C Kobylisy.
Pokud máte rádi zvířata a přírodu, bude nadšeni. Pár minut jízdy autem je Botanická zahrada a Zoo Praha, ideální místa na trávení letních a jarních dnů v prostředí různorodých rostlin a zvířat.

Pokud hledáte bydlení, kde najdete vše, co potřebujete pro spokojený rodinný život, ráda Vás tímto bytem provedu a zodpovím Vaše otázky.

Celkem: 5 900 000 Kč
ID inzerátu: 7891661
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 144211086-1
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Krosenská, Praha, Troja, Praha 8
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 67 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 7
Podlaží: 4. podlaží
Rok rekonstrukce: 2004
Výtah: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano