nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 60 m2

Hlinky, Brno, Staré Brno

Inzerát je starší než 6 měsíců!

9 650 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ve výhradním zastoupení investora nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk s lodžií. Tento byt se nachází v šestém nadzemním podlaží nově vznikající budovy na Hlinkách. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a lodžií jsou orientovány směrem na jih, ložnice se nachází ze severní strany. Za zmínku stojí obzvlášť vydařené standardy, mimo jiné, jako jsou dřevěné dubové podlahy, obklady a dlažby od předního italského výrobce, bezfalcové interiérové dveře, dřevěná eurookna ve světle šedé barvě a tak dále.
Při výstavbě bytu jsou použity pouze kvalitní materiály s dlouhou životností a malými nároky na údržbu. K bytu náleží prostorný sklep a právo využívat společné kočárkárny. Možnost přikoupení komfortního parkovacího stání v podzemní garáži.
Výjimečný rezidenční projekt v moderním designu vyrůstá na jižním svahu Žlutého kopce, v těsném sousedství Masarykovy čtvrt. Předností projektu je pěší dostupnost historického centra Brna a přilehlá Riviéra vhodná k procházkám a různým sportovním aktivitám.

Celková plocha: 66,4 m2
Podlahová plocha bytu: 60,2 m2
Lodžie: 6,2 m2
Sklep: 3,6 m2

Dispozice bytu: chodba (7,1 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (31,8 m2) a lodžií (6,2 m2), pokoj (13,4 m2), koupelna se sprchovým koutem (3,8 m2), samostatné WC (1,2 m2)

Celkem: 9 650 000 Kč
ID inzerátu: 7890134
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Hlinky, Brno, Staré Brno
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 60 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 7
Podlaží: 6. podlaží
Výtah: ano
Sklep: ano
Lodžie: ano