nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 131 m2

Karlovarská, Velká Dobrá, okres Kladno

Inzerát je starší než 6 měsíců!

12 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte nemovitost, která se vymyká průměrnému standardu? Toužíte po bydlení v přírodě v energeticky VELMI ÚSPORNÉM PASIVNÍM BUNGALOVU? Pojďte se blíže seznámit s moderní nemovitostí v obci Velká Dobrá, západně od Prahy, s lesem a cyklostezkou za domem a perfektní dostupností do Kladna i hlavního města.

Jednopodlažní dům s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 131 m2 stojí na pozemku 840 m2 a představuje zdravou stavbu pro náročné klienty. Je součástí malého projektu pěti pasivních rodinných domů, ideální pro rodinné bydlení. Komfortem nemovitosti jsou dvě koupelny, tři toalety, šatna ke každé ložnici či kuchyň se spižírnou. Velkou energetickou úsporou je rekuperační jednotka s modulem na chlazení, podlahové vytápění a tepelné čerpadlo pro ohřev vody. Klidu bydlení napomáhají protihluková okna s trojskly, předokenní elektrické žaluzie i zvuková izolace Akustop.

Místem pro relaxaci a dotek s přírodou se jistě stane krásná terasa 23 m2 s otevřeným prostorem vlastní zahrady, přístupná skrz francouzské okno přímo z obývacího pokoje. Na vlastním pozemku u domu pohodlně zaparkujete 2-4 auta. Nespornou výhodou nemovitosti je i připojení na obecní vodovod a kanalizaci.

V nabídkové ceně včetně DPH je zahrnuta cena pozemku a realizace vlastní výstavby do stádia shell and core. Dokončení finálních povrchů a sanity, včetně kuchyňské linky je možné po dohodě dle požadavků klienta. K inspiraci můžete využít vizualizace renomovaného designera či zvolit vlastní styl.

V obci Velká Dobrá se nachází mateřská a základní škola, pošta, úřad, několik restaurací, obchodů i krásných dětských hřišť. V blízkosti projektu povede cyklistická stezka a příjemné budou i procházky v okolí izotopického rybníčku a blízkého lesa. Další občanská vybavenost je v pouhých 5 minut vzdáleném Kladně a díky dosahu dálnice D6 jste za 15 minut na letišti či v Praze.

Neváhejte a zavolejte si pro více informací i možnosti financování.

Celkem: 12 500 000 Kč
ID inzerátu: 7889382
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Karlovarská, Velká Dobrá, okres Kladno
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Energetický štítek: A
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 131 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Jiné
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Voda: ano