nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 205 m2

Veveří, Brno, Žabovřesky

Inzerát je starší než 6 měsíců!

68 880 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Budova se nachází v městské části Žabovřesky v jedné z nejatraktivnějších lokalit města Brna. Mimořádné je toto místo z hlediska dopravní dostupnosti sítě městské hromadné dopravy (blízko zastávka Tábor). Celková pronajímatelná plocha nemovitosti činí přes 8 000 m2. K dispozici kancelářský celek v 6.NP o výměře 205 m2. Atraktivní lokalita s blízkým napojením na městský okruh. Výborná dopravní dostupnost automobilem i MHD. V okolí restaurační zařízení, v blízkosti pošta, finanční úřad, Lidl a další občanská vybavenost.

Dispozičně připraveno jako open space + jedna kancelář. Možnost klientsky dále rozdělit na mešní kanceláře.
V přízemí se nachází centrální recepce, bankovní pobočka, prodejní plocha, umělecká galerie a průjezd do dvorní části budovy. Zde je situováno zastřešené parkoviště pro 58 automobilů a vjezd do podzemního podlaží s garážemi, které nabízí dostatek parkovacích stání. Moderní kancelářské prostory standardu A nabízejí optické internetové připojení, sluneční clony, flexibilitu členění prostor a elegantní moderní design a provozní technologie. Světlá výška kancelářských prostor 3 m, podhledy včetně osvětlení, individuálně nastavitelné chlazení a topení, rozvod vzduchotechniky (HVAC), podlahové boxy pro vedení instalací, otevíratelná okna.

Atraktivní lokalita s blízkým napojením na městský okruh. Výborná dopravní dostupnost automobilem i MHD. V okolí restaurační zařízení, v blízkosti pošta, finanční úřad, Lidl a další občanská vybavenost.

Celkem: 68 880 Kč
ID inzerátu: 7887016
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Veveří, Brno, Žabovřesky
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: C
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 205 m2
typ: montovaný
Výtah: ano
Garáž: ano