nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+kk, 80 m2

Olšanská, Praha, Žižkov, Praha 3

Inzerát je starší než 6 měsíců!

29 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Pronájem moderního bytu 2+kk (80,4m2) s terasou a krásnou předzahrádkou s parkovacím místem a velkým sklepem (v ceně) v 1.podlaží domu v novostavbě bytového projektu Garden Tower s recepcí, ostrahou, v atraktivní části Prahy - na rozhraní Vinohrad a Žižkova se snadnou dostupností do centra Prahy. 8 minut tramvají od Václavského náměstí. Zastávka tramvají je přímo před domem. V minutové docházkové vzdálenosti stanice metra A Želivského, Flora.

Nový bytový projekt se nachází v širším centru Prahy a díky kompletní občanské vybavenosti a výborné dopravní dostupnosti kamkoli po Praze, patří k nejatraktivnějším lokalitám pro bydlení s výtečnou dostupností do centra Prahy.

Dispozici bytu 2kk bytu tvoří otevřený prostor obývací části s jídelním prostorem a kuchyní v bílém lesklém designu v kombinaci s dřevem, s působivými prosklenými francouzskými okny a přímým vstupem na terasu s předzahrádkou s bezúdržbovým travním kobercem. Dále 1 ložnice, koupelna, samostatná závěsná toaleta zvlášť, vstupní hala se zabudovanými šatními skříněmi. Komora. Dostatek úložných prostor i ve sklepě, na míru vybudovaný policový systém.

K vysokému standardu vybavení patří kvalitní hliníková okna s tepelně izolačními trojskly, předokenní žaluzie na dálkové ovládání. Podlahové topení, nové vinylové podlahy. Terasa se zahradním nábytkem a předzahrádka s bezúdržbovým travním kobercem. Vybavená kuchyně se spotřebiči.

Dohled nad bezpečností a pořádkem je zajištěn nonstop recepcí s kamerovým systémem. Společné prostory jsou vybaveny nadstandardními výtahy, osvětlením s pohybovým čidlem či luxusní velkoformátovou dlažbou a obklady. Byt disponuje elektronickým zabezpečovacím zařízením s dotykovým ovladačem. Vjezdy, vstupy a společné prostory mají přístup na čip, v bytě je kouřové čidlo. Vstupní dveře bytu zajištěny domovním zvonkem s kamerou.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této lokalitě!

Užitná plocha bytu 50,8 + 29,6 terasa + sklep 6
Nízké provozní náklady 3997,- Kč

Energetická náročnost budovy: E (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti) ID nemovitosti HMA1567-0001.

Celkem: 29 500 Kč
ID inzerátu: 7883787
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HMA1567-0001
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Olšanská, Praha, Žižkov, Praha 3
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 80 m2
Obytná: 80 m2
Užitná: 80 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 6
Podlaží: přízemí
Zařízení: zařízeno
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Výtah: ano
Sklep: ano