nezadáno
ne

Prodej, garáž, 20 m2, Česká Lípa

Česká Lípa, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

380 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Představujeme vám jedinečnou příležitost koupit řadovou garáž o rozloze 20 m2 v okresním městě Česká Lípa. Tato garáž se nachází v klidné části města, ideální pro ty, kteří hledají bezpečné parkování pro své vozidlo.

Jedná se o garáž v skvělém stavu, která je udržovaná, čistá a suchá. Nový majitel se nemusí obávat žádných oprav nebo úprav. Vstupní plechová vrata zajišťují bezpečnost vašeho vozidla a betonová podlaha poskytuje pevný a stabilní základ.

Pokud potřebujete elektrickou energii v garáži, není to problém. Lze obnovit přípojku elektrického proudu, takže můžete využívat různá elektronická zařízení nebo nabíjet své vozidlo přímo ve svém útočišti.

Tato garáž je k dispozici ihned, což znamená, že nemusíte čekat a můžete ji okamžitě využívat. Neztrácejte čas a využijte této skvělé nabídky.

Pokud máte zájem o podrobnější informace, neváhejte nás kontaktovat. Náš zkušený realitní makléř vám poskytne veškeré informace, které potřebujete k rozhodnutí a získání této skvělé garáže v České Lípě ještě dnes!

Celkem: 380 000 Kč
ID inzerátu: 7882779
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 6825
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Česká Lípa, okres Česká Lípa
Kategorie: Garáže a drobné objekty
Stav nemovitosti: dobrý
Zastavěná: 20 m2
typ: cihlový
Umístění objektu: Řadový
Elektřina: ano