nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1124 m2

Rokycany, okres Rokycany

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte pozemek pro stavbu svého vysněného domu pro Vás a Vaši rodinu? Hledáte místo s dobrou dostupností nejen do centra města Rokycany, ale také např. do Plzně či Prahy a zároveň být na dosah ruky k přírodě? Pak Vám nabízíme stavební pozemek o výměře 1.124 m2, určený pro výstavbu rodinného domu. Pozemek se nachází v zastavitelném území, určeném dle platného územního plánu města Rokycany jako bydlení individuální v rodinných domech městské a příměstské, kde hlavním využitím pozemku je výstavba objektů k bydlení v rodinných domech. Klidná lokalita, rovinatý až mírně svažitý s jihovýchodním výhledem do krajiny.

Přípojka elektrické energie je na hranici pozemku ve sloupku, veřejný vodovod v přilehlé komunikaci, veřejná kanalizace a plyn je cca 200 m od pozemku. Přístupové komunikace jsou veřejné ve vlastnictví města Rokycany. Část pozemku je dotčen vzdušným vedením elektrické energie.


Pozemek se nachází v klidné, atraktivní části města Rokycany v ulici Nad Nemocnicí s kompletní veřejnou infrastrukturou. Ve městě jsou sportoviště, kulturní zařízení, lékař, obchodní zařízení, koupaliště, zubař, nemocnice, školka, školka pošta atd. Skvělá dostupnost do Plzně i na dálnici D5. Cesta do Plzně trvá cca 11 min. jízdy na začátek Prahy cca 35 min. jízdy autem. Pokud hledáte kvalitní pozemek pro klidné bydlení, je tahle nabídka jako stvořená pro Vás.

Celkem: 3 950 000 Kč
ID inzerátu: 7877981
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Rokycany, okres Rokycany
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1124 m2

Kontakt na prodejce nemovitostí