nezadáno
ne

Pronájem bytu 4+kk, 142 m2

Laubova, Praha, Vinohrady, Praha 3

115 800 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu 3.000,- Kč/osoba + zálohy na plyn 10.000,- Kč/měs

Zcela nový, luxusní a prostorný byt 4kk (142m2) s balkonem a parkovacím místem v 5. patře kompletně rekonstruovaného činžovního domu s parkovacím místem a s výtahem, se zachovanými původními prvky. Atraktivní a žádaná lokalita přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad v minutové vzdálenosti na metro (stanice metra Jiřího z Poděbrad) a tramvajovými spoji, s veškerou občanskou vybaveností v místě.

Interiér bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, hlavní ložnice s prostornou šatnou a sun suite koupelnou s vanou, druhá ložnice se šatnou, ložnice orientovaná do klidného upraveného vnitrobloku, další koupelna se sprchovým koutem, dostatek úložných prostor vstupní hala se šatními skříněmi, technická místnost.

Nadstandardní vybavení zahrnuje kvalitní materiály a špičkové zpracování, nová okna s dvouvrstvým sklem, dubové parkety, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, prostorné vestavěné skříně, plynový kotel, pračka, sušička, množství úložného prostoru, sklep. Nájemné je placeno v EURO, k dispozici také klimatizace, vinotéka. Bez zvířat.

Prestižní rezidenční lokalita pražských Vinohrad disponuje veškerými službami a výborným spojením MHD do centra metropole. Jen pár kroků od velmi klidné polohy bytu, se nachází nepřeberné množství kaváren a restaurací, populární tradiční trh na nám. Jiřího z Poděbrad, velký výběr školek, škol, divadlo Na Vinohradech a v pěší vzdálenosti oblíbené Riegrovy sady.

Parkovací stání v ceně. K nastěhování ihned.
Poplatky za společné domovní služby 3.000 Kč/osoba/měsíc. Zálohy na plyn 10.000,- Kč/měsíc a elektřina se bude převádět na nájemce. Byt je nabízen částečně zařízený, viz fotografie, možnost zařídit dalším nábytkem za vyšší nájemné. K nastěhování ihned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)
ID nemovitosti HMA1298-0001.

Celkem: 115 800 Kč
Poznámka k ceně: 3.000,- kč/osoba + zálohy na plyn 10.000,- kč/měs
ID inzerátu: 7875228
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HMA1298-0001
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Laubova, Praha, Vinohrady, Praha 3
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 4+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 142 m2
Obytná: 142 m2
Užitná: 142 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: cihlový
Podlaží: 5. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ domu: Přízemní
Dostupnost pozemku:
Výtah: ano
Sklep: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí