nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 120 m2

Záhoří, Dolní Záhoří, okres Písek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji pěkný rodinný dům v obci Záhoří u Písku - Horní Záhoří. Dispoziční řešení obytné části je 2+1. Vstup k nemovitosti je z obecní komunikace. Při vstupu do domu je v předsíni samostatná toaleta. Na protější straně jsou schody vedoucí na půdu. Ze vstupní chodby domu se vchází na pravé straně do samostatné ložnice, a na levé straně domu je obytná kuchyně, která je průchozí do obývacího pokoje. Z kuchyně je přístupná koupelna s vanou, zde je umístěn bojler na ohřev teplé užitkové vody. V domě je dále komora a úložný prostor pod schody na půdu. Dům má malý sklep. Okna jsou původní dřevěná špaletová. K domu přiléhá stavba, která byla užívána jako chlév a prostory pro skladování.

Pozemek je celý oplocený a zatravněný.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii vč. 2D a 3D půdorysů, ve kterých jsou uvedeny jednotlivé výměry místností.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h. Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.

Celkem: 2 900 000 Kč
ID inzerátu: 7872914
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: J08666
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Záhoří, Dolní Záhoří, okres Písek
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 120 m2
Obytná: 80 m2
Užitná: 120 m2
Zastavěná: 214 m2
Pozemku: 1014 m2
typ: cihlový
Podlaží: suterén
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Zahrada: ano
Elektřina: ano