nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 63 m2

V průčelí, Praha, Chodov, Praha 11

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Pokud jste rodina a hledáte bydlení v Praze, kousek od metra, tak je dost dobře možné, že právě tento byt bude pro Vás ten pravý. Je totiž situovaný na místě, kde si myslím, že nemusíte dělat vůbec žádné kompromisy. Má ve své blízkosti téměř všechno, co k životu potřebujete.
Tím všechno myslím, že je to místo, odkud se za pár minut dostanete pěšky na metro a za 20 minut na Václavské náměstí. Na dálnici D1 jste prakticky ihned. Zároveň je to místo, kde nakoupíte všechno na co si vzpomenete. Najdete zde také lékařskou péči, sportovní vyžití, kulturu, spoustu dětských hřišť, hned několik mateřských i základních škol včetně velmi oblíbené ZŠ Campanus, která je fakultní školou Univerzity Karlovy v Praze. Zároveň je to ale i místo, odkud je to skutečně jen skok do přírody, kam se můžete jít projít, protože máte rádi sport, procházky, nebo máte pejska.

Bytová jednotka o velikosti 63m2 s komorou přímo v bytě, venkovními elektrickými žaluziemi a zasklenou lodžií je situovaná v 1. nadzemním podlaží panelového domu v ulici V Průčelí. Součástí bytu je hned několik sklepů, což je prostor, který se vždycky hodí. Byt je orientovaný na severozápadní stranu a je čerstvě po rekonstrukci. Bytová jednotka je v družstevním vlastnictví se splacenou Anuitou.

Prohlédněte si virtuální prohlídku, videoprohlídku a zavolejte si o více informací, nebo pro domluvení osobní prohlídky.

Celkem: 5 990 000 Kč
ID inzerátu: 7858780
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: V průčelí, Praha, Chodov, Praha 11
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: C
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 63 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 12
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Rok rekonstrukce: 2022
Výtah: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano