nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 50 m2

Kubánské náměstí, Praha, Vršovice

7 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena k jednání

Nabízíme ke koupi nově vznikající loftový byt v projektu Moje Kubáň v centru Kubánského náměstí na Praze 10. Bývalý společenský dům, který byl postaven v šedesátých letech minulého století, právě prochází komplexní a náročnou rekonstrukci. Díky pečlivé rekonstrukci domu zde vzniknou mimořádné loftové byty s výškou stropu téměř pět metrů a účelné investiční jednotky v druhé části budovy. Celým domem prochází velkorysé mramorové schodiště, v jehož středu bude umístěn prosklený výtah. Tento reprezentativní prostor bude doplněn o ocelové detaily a dostatek denního světla budou zajišťovat tradiční a módní skleněné luxfery. V přízemí domu se bude nacházet supermarket a přímo před domem se konají pravidelné farmářské trhy.
Nabízený byt o výměře 50 m2 bude dispozičně řešen jako 2(1)+kk a bude se nacházet ve 2.NP. Z útulné terasy 4,95 m2 bude výhled na náměstí před domem.
Byt bude mít povrchovou úpravu ve standardu COMFORT, která bude zahrnovat kvalitní plovoucí podlahy, keramickou dlažbu a obklady s výběrem několika dekorů. Součástí tohoto standardu je také kvalitní sanita od prověřených dodavatelů. Další individualizaci interiérů bytů lze řešit v rámci klientských změn. K bytu je nutné dokoupit sklep v ceně od 75 000 Kč/m2.
Koupě bytu se nabízí formou postoupení práv ze smlouvy o smlouvě budoucí kupní. Všechny vaše dotazy podrobně zodpoví naši zaměstnanci, stačí zanechat své kontaktní údaje.

Celkem: 7 500 000 Kč
ID inzerátu: 7858086
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Kubánské náměstí, Praha, Vršovice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Obytná: 50 m2
Užitná: 50 m2
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 4
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Dostupnost pozemku: MHD
Rok rekonstrukce: 2023
Výtah: ano
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí