nezadáno
ne

Prodej bytu 1+kk, 29 m2

Hlavní, Oslavany, okres Brno-venkov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 134 716 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte startovní byt nebo byt na investici? Pokud ano, tak je tato nabídka právě pro Vás. Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví, nacházející se ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu bez výtahu, na ulici Hlavní, Oslavany.

Celková plocha bytu je 28,91 m2. Zádveří a pokoj s kk 25,31 m, koupelna se sprchovacím koutem a WC 3,60 m2. V koupelně je i prostor pro umístnění pračky a sušičky. Byt je fázi výstavby, v této chvíli je možné vybrat si ze standardu barvu podlahy i zárubní, sanity v koupelně. Pokud se Vám nabízené standardy nebudou líbit, zajistíme vše dle Vašeho přání za doplatek. Byt se prodává bez kuchyňské linky, i zajištění nové kuchyňské linky dle Vašeho přání není problém. Pořízení kuchyňské linky není v ceně bytu. Centrální topení a ohřev bytu, kotelna je umístněná v přízemí domu. Parkování před domem.

Dům se nachází v centre města, od hlavní silnice je oddělen zelení. V bezprostřední blízkosti se nachází základní škola, I a II stupeň. V Oslavanech jsou 3 mateřské školky a veškeré služby a obchody. Relaxovat můžete v létě v místním Biotopu. Sportovní využití nabízí multifunkční hřiště.

Bližší informace u realitního makléře.

Celkem: 3 134 716 Kč
ID inzerátu: 7857378
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Hlavní, Oslavany, okres Brno-venkov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 29 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 3. podlaží