nezadáno
ne

Prodej výrobních prostorů, 750 m2

Oldřichov, okres Přerov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu s pozemkem o celkové výměře 15299m v Oldřichově - Osek nad Bečvou. Prodej se týká čtyř pozemků, z toho je 7000m vyjmuto také z půdního fondu a 1200m zpevněné plochy před halou. Jedná se tedy konkrétně o plochu zastavěnou, zpevněnou manipulační a také plochy zeleně.

Velkou výhodou je všestranné využití pozemku a jeho dostupnost. Podle územní plánu je pozemek určen pro veškerou výrobu - stavební, potravinářskou, hospodářskou, jako plochy skladovací nebo pro těžku štěrku. Pozemek je dostupný od Přerova a Lipníku nad Bečvou s napojením na dálnici.

Aktuálně probíhají na pozemku a budově úpravy, je zde tedy možnost dohody na těchto úpravách. Probíhá rekonstrukce soc. zázemí a kancelářských prostor, tak i výrobních či skladových ploch. V části budovy jsou již vyměněna nová okna za plastová, nové omítky a pracuje se také na nových betonových podlahách.
Budova je napojena na vlastní kopanou studnu s vysokotlakým čerpadlem a samostatnou vodárnou, septik, vytápění řešeno částečně na elektřinu a také kotlem na tuhá paliva.

Pozemek je roviny, v blizkosti se nachází řeka Bečva a cyklostezka ve vzdálenosti asi 100m. Možnost vytvořit mini ZOO nebo podobnou turistickou zajímavost. Ev. číslo: 639263.

Celkem: 7 800 000 Kč
ID inzerátu: 7856591
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 639263
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Oldřichov, okres Přerov
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Výrobní
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 750 m2
Zastavěná: 854 m2
Pozemku: 15299 m2
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Elektřina: ano