nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 35 m2

Vrahovická, Prostějov, okres Prostějov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

dohodou

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kanceláře o velikosti od 35 m2 až 415 m2. Prostor v blízkosti centra Prostějova v průmyslové zóně (prostory bývalého Agrostroje). Areál budoucím nájemcům nabízí možnost příjezdu kamionu, halu pro skladování či výrobu, nákladní mostový jeřáb s nosností 3.200 kg, nákladní výtahy, zázemí kanceláří, sociální zázemí. K dispozici jsou jak malometrážní, tak i velkoprostorové plochy. Pronajaté plochy jsme schopni stavebně upravit na míru vašim potřebám (příčky, vchody, atd.). Aktuálně je k dispozici 415 m2 kanceláří s kuchyňkou s možností rozšíření o dalších cca 287 m2.

Největším benefitem je možnost dělení a úprav přímo na míru dle požadavků každého zájemce. Samozřejmostí jsou telefonní přípojky a pokrytí internetem celého areálu.

Vytápění objektů je ústřední (radiátory v kancelářích a soc. zázemí). K dispozici elektroinstalace 400 V, kapacita 2 x 1000 A, která pokryje i náročné energetické požadavky případného výrobního provozu. Možnost instalace vyrovnávacích můstků či ramp.
Objekty mají vlastního správce, non-stop přístup.

V areálu je přítomen lékař, stravování v pěší vzdálenosti, stejně jako MHD.

Pro další informace kontaktujte makléře.

Celkem: 0 Kč
Poznámka k ceně: dohodou
ID inzerátu: 7836060
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Vrahovická, Prostějov, okres Prostějov
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 35 m2
typ: cihlový
Výtah: ano