nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 94 m2

Prostějov, okres Prostějov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 080 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu za dokončený dům ve standardu

Nabízíme prodej přízemního mobilního domu o dispozici 4+kk - typ Standard - Modul 5 A - sedlová střecha, dodání do 4 měsíců.
MODUL 5 disponuje kromě prostorného obýváku a ložnice i dvěma dalšími pokoji a stává se tak ideálním obydlím pro rodinu s dětmi. Ty jistě ocení i přilehlou terasu a luxusní vzhled celého objektu. Do toho domečku se hravě poskládá i pěti členná rodina. V obytné kuchyni s obývákem je dostatek prostoru pro větší jídelní stůl a s velikostí pohovky si příliš hlavu lámat nemusíte, padne sem téměř každý kus, který se Vám zalíbí. A že už bydlení máte? Stavba skvěle poslouží i pro víkendovou relaxaci nebo jako zázemí Vaší firmy. Zastavěná plocha domu 91,5 m².
Vybírat můžete ze tří variant a příplatkové výbavy – hrubá stavba/ standard/premium.
Provedení Standard je standardně vybavený dům, který obsahuje například střešní šindel, sprchový kout šíře 90 cm, sprchovou baterii, umyvadlo š. 50 cm, umyvadlovou baterii, el. bojler 50/ 80/ 100 L a závěsné WC a další.
Uvedená cena je včetně DPH za dům v provedení standard bez pozemku. Usazení na zemní vruty a doprava není zahrnuta v ceně (zákazník si může zařídit sám). Napojení na inženýrské sítě si zajišťuje zákazník sám. Veškeré vývody pro napojení na inženýrské sítě jsou součástí stavby.

Celkem: 2 080 000 Kč
ID inzerátu: 7833855
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: KVdo10527
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Prostějov, okres Prostějov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: Prodej
Energetický štítek: B
Vlastnictví: jiné
Stav nemovitosti: projekt
Plocha: 94 m2
Užitná: 94 m2
Zastavěná: 1 m2
Pozemku: 1 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 1
Zařízení: nezařízeno