nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 191 m2

Veveří, Brno, Veveří

Inzerát je starší než 6 měsíců!

69 715 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provozní náklady, bez provize RK, bez DPH, včetně právního servisu

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 191 m2 v administrativní budově nacházející se poblíž brněnských trojčat v jedné z nejvyhledávanějších částí města Brna. Jedná se o objekt s výbornou strategickou polohou, v bezprostřední blízkosti centra (dojezd 5 minut). Zastávka MHD cca 100 m. K dispozici parkování před budovou k pronájmu, klientské parkování k dispozici. V budově se nachází banka, prodejna elektroniky, realitní kancelář, daňové poradenství a další. V areálu je možnost stravování pro zaměstnance i dostupnost závodního lékaře.

Prostory jsou přístupné z ulice a nachází se v 1. NP podlaží z celkových 6 NP. Výhodou je hlavní a služební vchod. Prostory jsou dispozičně řešené jako open space, dále je možné využívat dvě jednací místnosti, kancelář, sklad, kuchyňku a sociální zázemí. V budově je centrální recepce, výtahy, ostraha a další služby potřebné pro provoz. Možnost viditelného označení společnosti.
Prostory jsou v dobrém stavebně technickém stavu s klimatizací.

Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.
Za zajištění pronájmu kanceláří u nás neplatíte provizi. Další zajímavé nabídky kanceláří najdete na našem webu realspektrum.cz. Pokud si nevyberete z naší nabídky, náš specialista na kanceláře v Brně Vám rád poskytne informace k dalším, neveřejným nabídkám brněnských kanceláří.

*Průkaz energetické náročnosti budovy není aktuálně k dispozici. V inzerci je dle legislativních požadavků uvedena en. třída G.

Celkem: 69 715 Kč
Poznámka k ceně: + provozní náklady, bez provize rk, bez dph, včetně právního servisu
ID inzerátu: 7825423
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Rezervace
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Veveří, Brno, Veveří
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 191 m2
typ: cihlový
Výtah: ano