nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 74 m2

Horní, Třinec, Lyžbice, okres Frýdek-Místek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 590 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte moderní a klidné bydlení v centru Hrádku?
Je krásné žít tam, kde se cítíte dobře. Bydlete uprostřed přírody a užívejte si všech sportovních aktivit, které okolí nabízí.
Exkluzivní prodej bytové jednotky na klíč v developerském projektu Rezidence Hrádek. Nízkopodlažní bytový dům s celkem 4 bytovými jednotkami 2+kk a 3+kk s privátním parkováním, v každém z podlaží jsou dvě jednotky v 1NP se nachází dva velké sklepní prostory (kolárna, kočárkárna). Jednotky splňují požadavky pro moderní rodinné bydlení s důrazem na minimalistické a energeticky úsporné řešení. Bytová jednotka 3+KK vznikne v 2 NP reprezentativní novostavby domu umístěného přímo v blízkosti obecního úřadu. Výměra jednotky je 74 m2 + navazující lodžie která podstatně zvětší celý obytný prostor. Interiér bytu bude plně zařízený (podlahové krytiny, dlažba, WC umyvadla a další sanita, vnitřní dveře) součásti ceny není kuchyňská linka, krbová kamna. Krásné, pohodlné a moderní bydlení si můžete přizpůsobit svému stylu ještě před dokončením. Strategická poloha domu v širším centru s výbornou dostupností. V okolí je kompletní infrastruktura, stejně tak jako mnoho míst k odpočinku. Poloha domu nabízí i výborné dopravní spojení. Z výše uvedeného tedy vyplývá, že se jedná o skvělou investiční příležitost s rozumným řešením vlastní bytové potřeby. Jelikož je byt stále ve výstavbě jsou možné klientské změny.
Kdo stojí za tím to projekte se dozvíte na rezidencehradek Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 590 000 Kč
ID inzerátu: 7750446
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 15713
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Horní, Třinec, Lyžbice, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: výstavba
Užitná: 74 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 2. podlaží
Voda: ano
Internet: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano