nezadáno
ne

Prodej zahrady, 1398 m2

, Břeclav, , okres Břeclav

2 999 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Plus odměna RK.

Prodej / výměna/ pronájem... Majitelé souhlasí i s pronájmem a pozdějším odkupem, nebo je zde možnost výměny za byt. Podrobnosti na prohlídce.

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme ke koupi velkou zahradu 1398m2 se zařízeným a zatepleným mobilheimem s krbem - celoročně obyvatelným. Na velké zahradě si můžete postavit další mobilheimy nebo chatky (i zděné) do 50m2. Pozemek lze rozdělit na dvě části. Zahrada je v Lednicko-valtickém areálu, má celkovou plochu 1443m2, je v zahrádkářské kolonii na Velkém Zátopolí nedaleko Poštorné v Břeclavi.
Mobilheim má dispozicí 3+1, prodává se včetně veškerého vybavení (sedačka, obývací stěna, stůl a židle, komoda, v pokojíku psací stůl, komoda, 3dveřová šatní skříň, v ložnici postel, velká skříň s pojezdovými dveřmi, v kuchyni je kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou, myčka, pračka, mikrovlnka, lednička). Některé vybavení bylo vyrobeno na míru. Celkové zateplení 22 cm včetně podlah, vhodný k bydlení i v zimním období, je vybaven i krbovými kamny. Náklady na zimní vytápění jsou 3 500,- Kč, je zavedena elektřina i na 380V. Mobilheim stojí na betonových patkách, má plastová okna, plastové vchodové dveře a novou střechu.
Je zde také pergola k posezení a grilování, velký přístřešek na zahradní techniku a uskladnění dřeva. Pod přístřeškem je sklep na uskladnění zeleniny. Mobilheim je napojen na vlastní studnu s filtrací a jímku 5m3.
Neváhejte a přijďte na prohlídku. Rádi Vám vše vysvětlíme a ukážeme.

Celkem: 2 999 000 Kč
ID inzerátu: 7741766
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 15449
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: , Břeclav, , okres Břeclav
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Zahrady
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 1398 m2
Užitná: 56 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 9
Podlaží: 3. podlaží
Zařízení: zařízeno
Výtah: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí