nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 90 m2

Poříčí I., Podivín, okres Břeclav

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 395 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Toužíte po rodinném domu v blízkosti malebné krajiny lednicko-valtického areálu? Zrovna takový nabízíme ve výhradním zastoupení majitele v městečku Podivín. Jedná se o hezký jednopodlažní rodinný dům 3+1, bez obytného podkroví, se dvěma dvorky.

Dispozice:
Po vstupu do domu se ocitneme ve vstupní chodbě. Z ní se dostaneme dveřmi vpravo do koupelny s vanou a toaletou. Na konci chodby se nachází obývací pokoj s dveřmi na dvůr. Dále se můžeme z chodby vejít levými dveřmi do kuchyně a jídelny. Z kuchyně můžeme vejít do ložnice s prostornou šatnou nebo do pokoje, který je dveřmi propojen s obývacím pokojem.

Rekonstrukce:
Dům je po několika rekonstrukcích, z nichž největší proběhla v roce 1995 a zahrnovala výměnu vodovodních rozvodů a kanalizačních odpadů, výměnu elektrických rozvodů, izolace proti vlhkosti, dále nové betonové podlahy, rekonstrukci omítek, a zateplení uliční fasády 5cm polystyrénem. Následně v roce 2012 byly udělány nové rozvody topení v mědi a v roce 2020 byl instalován nový plynový kotel.

Sítě:
Voda – vodovodní řád
Elektřina – 220/400V
Vytápění/TUV – ústřední topení napojené na plynový kotel
Odpad – kanalizace

Jaké jsou náklady spojené s bydlením?
Voda 500,-Kč, Elektřina 1100,-Kč, Plyn 2200,-Kč,

Komentář:
„Dům se nachází v klidné části města zajišťující příjemné bydlení bez hluku a prachu, s blízkou dostupností centra, obchodů i okolní přírody. Můžeme jen doporučit ke koupi.“

Přijďte na prohlídku:
Pokud chcete dům vidět, zavolejte mi prosím a dohodneme si konkrétní čas prohlídky, abychom se vám mohli plně věnovat. Rádi bychom také upozornili, že majitel si vyhrazuje právo na výběr kupujícího. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb.. Energetická náročnost budovy: 336 kWh/m2 za rok.

Celkem: 3 395 000 Kč
ID inzerátu: 7712428
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 14446
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Poříčí I., Podivín, okres Břeclav
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 90 m2
Zastavěná: 126 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Plyn: ano