nezadáno
ne

Prodej bytu, 181 m2

Dražického náměstí, Praha, Malá Strana, Praha 1

V okolí najdete:
Metro:stanice metra Hradčanská (1188 m)
Bus MHD:stanice Italian Trade Center, S.r.o. (800 m)
Vlak:Praha-Dejvice (1238 m)
Bankomat:Komerční banka, bankomat (1041 m)
Lékárna:Lékarna Jungmannova (1299 m)
Restaurace:Old Town Square Hotel (1023 m)
Knihovna:Municipal Library of Prague (732 m)
Škola:Mateřská škola Národní 37 (1058 m)
powered by Google

neuvedena

Nabízíme k prodeji velkou bytovou jednotku v neorenesančním domě z roku 1880 v samotném centru Prahy na Malé Straně kousek od Karlova mostu. Tuto velmi zajímavou investiční příležitost nejvíce ocení lidé, kteří si váží hodnot a odkazu historie jak z pohledu architektury a stavebnictví tak i z pohledu samotného vývoje města pražského.
Bytový dům se nachází na zcela unikátním místě v bezprostřední blízkosti Karlova mostu s výhledem na Mosteckou věž na Malé Straně. Přesto, že je umístěn na jednom z nejrušnějších míst v Praze, je v domě znamenitý klid. Bytové jednotky v prodeji tvoří téměř třetinu plochy všech bytů v daném domě.
Jedná se o prodej bytu, který zabírá plochu celého prvního patra s výjimkou společných prostor. Tato bytová jednotka velikosti 6+1 má plochu cca 180m2.
V objektu lze koupit druhý byt, který se nachází ve druhém patře. Ten má plochu cca 120m2. Byty jsou ve stavu před rekonstrukcí a nabízí tak možnost absolutní volnosti v jejich adaptaci pro nového majitele. Bytové jednotky lze koupit vcelku anebo samostatně.
Dům je rozdělen na jednotky: v přízemí je jídelna - majetek městské části, v prvním patře je jedna bytová jednotka (předmětem této nabídky), v druhém patře jsou dva byty, z nichž ten větší je rovněž předmětem této nabídky. Třetí patro je obdobné dispozice jako druhé a v podkroví je vestavba jedné bytové jednotky. Tento dům je oproti okolním objektům zajímavý tím, že má vysoké stropy (cca 3,60m).
Dům má v současné době již provedenou rekonstrukci střechy, rekonstrukci fasády včetně výměny oken a na začátku letošního roku byla dokončena rekonstrukce vnitřních rozvodů instalací. V jednání je taky instalace výtahu. Je v posouzení studie možného umístění s ohledem na charakteru a stavu schodiště.
Dům se nachází na pěší zóně, přitom v klidné části nerušené hlavním turistickým ruchem. Je tedy v pěším dosahu všeho co si lze v centru představit. Parkování zde probíhá v rámci městských parkovacích zón.
Více podrobnosti a informace o ceně ke sdělení vážným zájemcům o tuto mimořádnou nemovitost.
Těším se na setkání s Vámi.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 6616325
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: LK128291
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Dražického náměstí, Praha, Malá Strana, Praha 1
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 5+kk a větší
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 181 m2
Obytná: 181 m2
Užitná: 181 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 2. podlaží
Zařízení: nezařízeno
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí