nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 85 m2

Nemojany, okres Vyškov

2 860 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně provize RK a právních služeb

Jste na prahu objevu útulného rodinného domu, který se může stát útočištěm pro Vás a Vaši rodinu. Dům o dispozici 3kk nabízí dostatek prostoru pro život, odpočinek i zábavu. Už při vstupu do bytu ucítíte vřelost a pozitivní energii, která prostupuje celým prostorem.

Každá místnost je pečlivě promyšlena tak, aby poskytovala maximální pohodlí. Velká okna zajišťují dostatek denního světla a zároveň nabízejí krásný výhled na okolí. Obývací pokoj s krbem je ideálním místem pro společné chvíle s rodinou a přáteli, zatímco samostatné ložnice poskytují soukromí a klid pro relaxaci.

Kuchyň s jídelním koutem je srdcem domova a v tomto bytě to platí dvojnásob. Je vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek prostoru pro vaření i stolování. Zde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo připravit slavnostní večeři pro své blízké. Koupelna s rohovou vanou vybízí k relaxaci po náročném dni.

Celý dům je v probíhající rekonstrukci a chybí dokončit už jen fasádu, předsíň a třetí pokoj. Dům je vytápěn krbem s průduchy s novými plastovými a čističkou odpadních vod.

Lokalita obce Nemojany jen pár minut od Vyškova. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - školy, školky, obchody, restaurace i zdravotnická zařízení. Pro milovníky přírody a sportu jsou v blízkosti parky a sportoviště. Dopravní spojení je rovněž vynikající, ať už preferujete cestování autem nebo veřejnou dopravou.

Tento rodinný dům je nejenom místem, pro Váš nový domov, ale stane se součástí Vašich vzpomínek a příběhů. Nechte se okouzlit jeho atmosférou a představte si, jak by mohl obohatit Váš každodenní život.

Nenechte si ujít tuto příležitost, který může být hrdě nazýván domovem. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku právě teď. Vaše budoucnost začíná splněním si vlastního snu po novém bydlení.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na setkání s Vámi a na možnost ukázat Vám, kde by mohlo začít Vaše nové životní kapitola. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 4 kWh/m2 za rok.

Celkem: 2 860 000 Kč
ID inzerátu: 7940763
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10343
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Nemojany, okres Vyškov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 85 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Řadový

Kontakt na prodejce nemovitostí