nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 300 m2

Struhařov, Bořeňovice, okres Benešov

8 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Reality 11 Vám zprostředkují koupi usedlosti v obci Struhařov, část obce Bořeňovice. Usedlost má celkem 2 603 m. Její součástí je historické stavení, které zahrnuje obytnou část o dispozici 4+1, stáje, sklep a rozlehlou půdu. Další budova, která je postavená v druhé polovině minulého století, je přízemní dům o dispozici 2+1. Poslední budovou je garáž. Pozemek je možné rozdělit na dvě části, a to oddělením stavebního pozemku, který nyní slouží jako sad, o výměře 1 243 m. Všechny budovy jsou určené k rekonstrukci.
Objekt je napojený na elektřinu (220/380) a obecní vodovod. Na pozemku je pak studna a septik.
Územní plán obce zařadil část pozemku s budovami do lokality BVo - plochy bydlení v rodinných domech - venkovské s ochranným režimem - zástavba původních rodinných domů o převažujícím obdélném půdorysu, kompozičně hodnotných s hospodářským zázemím v zadním traktu. Je umožněno jedno podlaží a podkroví, lze tedy využít i velmi půdní prostory. Sad, který je možné samostatně využít pro výstavbu, se nachází v území BV - plochy bydlení v rodinných domech - venkovské. Umožňuje dvě nadzemní podlaží + podkroví. Kompletní územně plánovací informaci zašleme na vyžádání.
Bořeňovice, které jsou součástí obce Struhařov na Benešovsku, jsou vzdálené 11 km od sjezdu č. 41 dálnice D1 a 8 km od Benešova, kde najdeme veškerou občanskou vybavenost.
O vsi je první historický záznam z roku 1205. V roce 2009 zde bylo evidováno 58 adres. Objekt stojí v centru, nedaleko najdeme mnoho rybníků, lesů a památek.
Zajímavostí nabízené nemovitosti je nález úlomků středověké kamnářské keramiky ve dvoře objektu. Lokalita byla zdokumentována pracovníky Muzea Podblanicka, jedná se o jediný archeologický nález z goticko - renezančního a renezančního období.
V případě zájmu zašleme virtuální prohlídku.
Zájemci o financování rádi vyřídíme hypoteční úvěr za nejvýhodnějších podmínek, případně financování bez prokazování příjmů. Ev. číslo: 25927.

Celkem: 8 000 000 Kč
ID inzerátu: 7940670
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25927
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Struhařov, Bořeňovice, okres Benešov
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 300 m2
Užitná: 300 m2
Zastavěná: 490 m2
Pozemku: 2603 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: smíšený
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 2
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí