nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 310 m2

Svatoslav, okres Brno-venkov

5 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám exkluzivně v rámci probíhajícího insolvenčního řízení rodinný dům s garáží ve Svatoslavi, zapsaný na LV č. 130 v k.ú. Svatoslav u Tišnova, na pozemku p.č. 876, jehož součástí je stavba č. p. 68 (rodinný dům) a pozemků p.č. 877/1, 877/2, 878 a 879 vedené jako zahrada.
Samostatně stojící rodinný dům v klidném prostředí, s dobrou dostupností do Brna, je dispozičně koncipován jako dvougenerační 6+2 s dostatkem úložných prostor, sklepními prostory, vnitřní garáží a další hospodářskou stavbou. Nachází se na okraji obce Svatoslav u Tišnova. Kolaudace proběhla v roce 1984.
Dům je zděný o 3 nadzemních podlažích se sedlovou střechou. V přízemí je vstupní hala, která navazuje na centrální schodiště, které vede až na do podkroví. V prostorné garáži je dílna, dále je v přízemí kotelna, sklad tuhých paliv, prádelna a 2 komory.
První i druhé patro jsou dispozičně stejné, bytové jednotky 3+1 s koupelnou a WC. Z kuchyně a pokoje je výstup na velké balkony. Prostorné podkroví vybízí k vybudovaní dalších obytných prostor, pro ty, kterým současných 15 místností nestačí.
Vytápění domu je centrální, kotlem do radiátorů, k dispozici jsou dva kotle, plynový a na tuhá paliva. Voda je se používá výhradně vlastní ze studny.
Před domem jsou vzrostlé stromy, jezírko a příjezdová cesta k domu. Za domem se nachází hospodářská stavba, využitelná jako další garáž, dílna a skladovací prostory. Za stavbou navazuje velká zahrada.
Kupní smlouva se uzavírá přímo s insolvenčním správcem. Prodej se uskutečňuje v přímém prodeji nejvyšší nabídce mimo dražbu. Předložená cenová nabídka se ihned po přijetí předkládá insolvenčnímu správci a zajištěnému věřiteli. Znalecký posudek na vyžádání k dispozici. Prodejem nemovitosti zanikají ze zákona veškeré finanční zástavy na nemovitosti.

Celkem: 5 000 000 Kč
ID inzerátu: 7940640
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: IR2112023
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Svatoslav, okres Brno-venkov
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 310 m2
Obytná: 310 m2
Užitná: 310 m2
Zastavěná: 120 m2
Pozemku: 2139 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Zařízení: nezařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:

Kontakt na prodejce nemovitostí