nezadáno
ne

Nabízím k prodeji chalupu 3+1 v Hradci nad Moravicí.

K. H. Borovského, Hradec nad Moravicí, okres Opava

2 790 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte příjemné místo k rekreaci s možností výletů v půvabném prostředí přírody? Právě pro vás mám v nabídce rekreační chalupu 3+1 v klidné části města Hradec nad Moravicí, vzdáleného 9 km od Opavy, Moravskoslezský kraj.

Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, stejně tak i pro starší členy rodiny. V případě potřeby ji lze rozšířit o obytné podkroví. Lze ji i využívat i pro podnikání a to formou krátkodobých pronájmů.

Chalupa je situována na samostatné parcele o výměře 300 m2, kde se nachází i zastřešená pergola s dřevníkem. Zde si mohou děti bezpečně hrát a vy si můžete užívat klidného odpočinku. Přístup k nemovitosti je po obecní komunikaci.

Interiér chalupy je prostorný a nabízí 3 pokoje, které lze využít jako ložnice, obývací pokoj, dále kuchyň, koupelnu s vanou i sprchovým koutem a samostatné WC. Z chodby je pak přístup na půdu, kterou lze rovněž využívat.

Chalupa orientována na JZ, o zastavěné ploše 105 m2 je udržovaná, bez závad, nicméně již starší a bude vyžadovat postupně rekonstrukci. Vytápění zajišťují plynové waf a také kotel na tuhá paliva, kanalizace i voda jsou obecní, elektřina (120 V, 380 V).

V blízkosti nemovitosti se nachází veškerá občanská vybavenost. Navíc je zde mnoho dalších atrakcí, jako jsou venkovní hřiště, cyklostezky a přírodní rezervace, koupaliště, krytý bazén a mnoho turistických cílů, cyklostezek a neposlední řadě i nádherných kulturních památek. Pořádá se zde mnoho akcí, je vyhledávanou lokalitou a i v okolí je nespočet možností k výletům.

Pokud hledáte ideální místo pro odpočinek a zábavu pro celou rodinu, tato rekreační chalupa je pro vás to pravé. V případě zájmu o více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Celkem: 2 790 000 Kč
ID inzerátu: 7940443
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20548
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: K. H. Borovského, Hradec nad Moravicí, okres Opava
Kategorie: Chaty a chalupy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 120 m2
Zastavěná: 105 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí