nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 78 m2

Horní, Ostrava, Hrabůvka, okres Ostrava-město

2 240 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte bydlení pro Vaši velkou rodinu a potřebujete k životu dostatek místa a úložného prostoru? Pak se pozorně dívejte a třeba se Vám zalíbí má dnešní nabídka.

Družstevní byt o dispozici 3+1 a velikosti 78 m2 Vás po vstupu překvapí svým prostorem. Celý byt působí velmi vzdušně a úložného místa je zde více než dost. Z dlouhé chodby se dostanete do jednotlivých z pokojů, které jsou všechny neprůchozí. V obývacím pokoji je prostor na velkou sedací soupravu, televizní stolek a zároveň si zde můžete vytvořit jídelní kout. Z obývacího pokoje se dostanete na balkón.

Za kuchyní, která Vám nabídne veškeré potřebné vybavení, se nachází velká spíž s policemi, kde uschováte vše od nádobí po trvanlivé potraviny. Další dva pokoje Vám poslouží jako ložnice a dětský pokoj, obě místnosti jsou stejně velké, a proto odpadá dilema, zda větší prostor nechají rodiče dětem či nikoliv. Koupelna a wc jsou v bytě zvlášť. Obě části chodby disponují vestavěnými skříněmi, které v bytě zůstávají. Po dohodě s majiteli lze vybrané vybavení v bytě ponechat také.

K bytu náleží klasická sklepní kóje.

Cena za nabízený byt činí 2.240.000,- Kč včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK. Měsíční náklady na bydlení jsou 6.200,- Kč, avšak záleží na počtu osob v bytě.

Okolí domu Vám nabídne veškerou občanskou vybavenost přímo na dosah ruky - obchody, MHD, škola a školka, restaurace, zdravotní středisko.

Pokud Vás má nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat, domluvíme se na prohlídce a ráda se s Vámi setkám osobně.

Makléřka Martina Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 240 000 Kč
ID inzerátu: 7940304
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10317
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Horní, Ostrava, Hrabůvka, okres Ostrava-město
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 78 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 12
Podlaží: 2. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí