nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+1, 60 m2

Husova, Strakonice, Strakonice I, okres Strakonice

12 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu 3 500,- Kč zálohy na služby, převod elektřiny na budoucího nájemce, vrátná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů, provize RK ve výši jednoho měsíčního nájmu

Pokud hledáte zázemí pro rodinu a dlouho jste čekali na vhodnou příležitost, aby jste si společně splnili sen o dokonalém nájemním bytě, tak právě teď je ta správná chvíle. Tento byt totiž hledá nového nájemce.

Bytová jednotka se nachází v prvním patře udržovaného, cihlového domu a nabízí celkovou plochou více 60 m2. Dispozice sestává z kuchyně, chodby, dvou prostorných pokojů, stylově řešené koupelny a v neposlední řadě dvou sklepních kójí.

Zdejším nemusím jistě připomínat, že veškeré nezbytnosti máte doslova na dosah ruky. Škola, školka, restaurace, lékaři, dětské hřiště, park, zastávka městské autobusové dopravy. To vše v docházkové vzdálenosti.

Nájemné činí 12 500,- Kč, 3 500,- Kč zálohy na služby, dále převod elektřiny na budoucího nájemce.
Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů, provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu.

Svojí dispozicí je tato jednotka vhodná jednak jako startovací byt pro mladý pár, nebo menší rodinu. Neváhejte mne tedy kontaktovat a já se na Vás budu těšit na osobní prohlídce. Mějte se fajn! Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 12 500 Kč
Poznámka k ceně: 3 500,- kč zálohy na služby, převod elektřiny na budoucího nájemce, vrátná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů, provize rk ve výši jednoho měsíčního nájmu
ID inzerátu: 7940276
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10315
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Husova, Strakonice, Strakonice I, okres Strakonice
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 2+1,Do 15000 Kč
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 60 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 1. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí