nezadáno
ne

Pronájem bytu 1+1, 45 m2

Čechovská, Příbram, Příbram VIII, okres Příbram

12 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + služby 2.000Kč/měs. a elektřina 900Kč/měs. přepis, kauce 24.000,- Kč, Poplatek RK 12.000,- Kč

Hledáte-li příjemný, kompletně zrekonstruovaný byt v oblíbené lokalitě Příbrami VIII, pak mám pro vás tuto nabídku bytu 1+1 o výměře 45,4 m2. Byt se nachází v panelovém domě, 6.p s výtahem, na klidném okraji Příbrami VIII, a skvěle v sobě snoubí bydlení na straně jedné na okraji centra s veškerou občanskou vybaveností v místě a zároveň na straně druhé kousek do přírody. Bytová jednotka je po kompletní hloubkové rekonstrukci, včetně všech inženýrských sítí. Rekonstrukce je právě dokončována (na fotografiích zatím chybí sprchový kout, digestoř, kliky a další drobné dokončovací práce). Byt je velmi slunný a nabízí dostatek prostoru a soukromí. Členění bytu je následující: vstupní chodba, ze které se vchází do kuchyně s jídelnou a dále pak do koupelny se sprchovým koutem (dostatek prostoru na pračku a sušičku), na toaletu a nakonec do neprůchozího velkého obývacího pokoje/ložnice. Samozřejmě je k dispozici i sklepní kóje v suterénu domu (2 m2). Dům z roku 1984, je po revitalizaci a nabízí prostorné moderní bydlení s výtahy a nízké provozní náklady. Náklady na bydlení jsou sníženy díky kvalitní revitalizaci. A abychom nezapomněli byt je zcela nezařízen.
Okolí domu se vyznačuje výbornou občanskou vybaveností, nákupní střediska, obchody, restaurace, školy a školky. Před domem je dětské hřiště a také mnoho parkovacích míst, protože přímo před domem i za domem je velké parkoviště se spoustou volných míst v každou denní dobu, dále skvělé spojení vlaková zastávka, autobus, MHD vše do 5 minut chůze v krátké vzdálenosti od domu. Ideální pro dojíždění do Prahy či Plzně. Také se přímo před domem dá napojit na cyklostezky, zajít s dětmi na další hřiště a atrakce v blízkém okolí, nebo se projít pro pěších stezkách do klidových zón Obora a Nový rybník. Pro výlety v okolí se nabízí Brdská vrchovina, přehrady Orlík a Slapy, mnoho hradů, zámků a dalších zajímavých míst. Byt je vhodný pro 1- 2 pracující slušné osoby, bez velkých zvířat. Pokud Vás nabídka zaujme, neváhejte mi zavolat a určitě najdeme vhodný termín prohlídky. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 12 000 Kč
Poznámka k ceně: + služby 2.000kč/měs. a elektřina 900kč/měs. přepis, kauce 24.000,- kč, poplatek rk 12.000,- kč
ID inzerátu: 7940089
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10302
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Čechovská, Příbram, Příbram VIII, okres Příbram
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 1+1,Do 15000 Kč
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 45 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 12
Podlaží: 7. podlaží
Sklep: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí