nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 61 m2

Nové sady, Brno, Staré Brno

5 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právních služeb

Exkluzivně nabízím k prodeji byt po rekonstrukci, nacházející se v centru Brna, na ulici Nové sady. Tento prostorný byt o velikosti 2+1 se nachází ve 4. nadzemním podlaží, bez výtahu. Má podlahovou plochu 61 m² a sklep o rozloze 6 m². V ceně bytu je i veškeré zařízení, které je na fotografiích. V současné době v domě probíhá revitalizace, termín dokončení je plánován na jaro 2024. Fasáda domu z uliční strany je již dokončena.

K bytu náleží jedno parkovací místo ve vnitrobloku domu v hodnotě cca 600 000 Kč

V bytě jsou plastová okna s žaluziemi, která zajišťují dobrou izolaci a snížené provozní náklady. Topení je zajištěno plynovým kotlem, který umožňuje individuální nastavení teploty v jednotlivých místnostech. Vestavěné skříně na míru poskytují dostatek úložného prostoru a přispívají ke komfortu bydlení. Na podlahách je laminát, který je odolný a snadno udržovatelný.

Kuchyně ve vysokém bílém lesku je vybavena kvalitními vestavěnými spotřebiči, které nejenže usnadňují přípravu jídla, ale také přispívají k modernímu a elegantnímu vzhledu.

Dispozice bytu: obývací pokoj 24 m2, ložnice 18 m2, kuchyně 5,5 m2, koupelna 3,5 m2, předsíň 5,5 m2, WC samostatně 1 m2

Bytová jednotka je zatížena dvěma úvěry: na privatizaci domu zbývá doplatit cca 877 000 Kč, na revitalizaci domu cca 700 000 Kč. Měsíční náklady bytu (měsíční předpis - včetně FO, vody, pojištění domu a splátky úvěrů) činí 11 766 Kč. Za elektřinu a plyn zaplatíte v současné době cca 2 800 Kč/měs .

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají moderní bydlení s dostatkem prostoru a vybavením. Vzhledem ke své poloze, dispozici a vybavenosti je byt vhodný i jako investice - jak k dlouhodobému, tak i krátkodobému pronájmu.

Financování nemovitosti je možné řešit prostřednictvím hypotéčního úvěru, který rádi pomůžeme zařídit. Majitel si současně vyhrazuje právo vybrat si kupujícího podle jeho zvolených kritérií. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 5 300 000 Kč
ID inzerátu: 7940034
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10282
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Nové sady, Brno, Staré Brno
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 61 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Sklep: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí