nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 150 m2

Dřevařská, Šternberk, okres Olomouc

6 200 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Šternberk a krásné bydlení přímo nad hradem – tak právě zde mám pro Vás v nabídce prostorný rodinný dům s garáží, bazénem, a to vše na pozemku o rozloze 499 m2. Dům vyniká svou výhodnou polohou v klidné lokalitě a nabízí příjemné bydlení obklopené krásnou přírodou s nádhernými výhledy na západ slunce po celý rok.

K prodeji se nabízí samostatně stojící dvoupodlažní cihlový dům, který v sobě ukrývá celkem 5 prostorných pokojů, což poskytuje dostatek soukromí nejen k odpočinku pro každého člena rodiny.
V patře na Vás čekají 2 menší pokoje, jeden velkorysý obývací pokoj s přilehlou pracovnou, využívanou také jako šatna, dále kuchyně, jídelna, koupelna a samostatná toaleta. Z největšího pokoje můžeme vstoupit na terasu, která vybízí k posezení u odpolední kávy nebo ranního čaje s výhledem až na Svatý Kopeček.

V přízemí se nachází prostorná hala s krbem, ze které je možné vystoupit přímo na pozemek. Prostor před nově zbudovaným vstupem je vhodný pro vybudování odpočinkové zóny v podobě terasy s nádherným výhledem na oblast Litovelského Pomoraví. Hala čeká na dokončení novým majitelem. Stačí ale dokončit podlahu podle svých představ a můžete příjemně relaxovat u plápolajícího krbového ohně. A jak by tato místnost mohla vypadat? Podívejte se na fotografie, kde najdete vizualizaci interiéru. Na tuto halu navazuje ještě další místnost, ve které jsou nachystány rozvody kanalizace a vody k případnému dokončení koupelny s technickou místností a samostatnou toaletou.

Dalšími benefity je nepochybně dostatečně velká garáž s dálkově ovládanými vraty, které umožní vjezd i vyšším SUV, z garáže můžete vstoupit přímo do domu, tedy i v nepřízni počasí suchou nohou. Před garáží je navíc i dostatek místa pro parkování dvou vozidel s možností dobudování dvou dalších míst. V neposlední řadě je příjemným bonusem i zapuštěný bazén, který je ideálním místem pro osvěžení a relaxaci během letních měsíců. Dům a jeho lokalita je zcela jistě vhodným spojením i pro milovníky přírody, klidu a turistiky, jelikož do lesa plného vycházkových tras je to opravdu minutka. Pěknou procházkou se můžete podívat až na přírodní koupaliště v Dolním Žlebu nebo se jen zastavit v místním občerstvení.

Dům je ve velmi dobrém stavu, ihned obyvatelný. Je napojený na veškeré inženýrské sítě, vytápění je řešeno pomocí kondenzačního plynového kotle, je zde možnost připojit i kotel na tuhá paliva.

Pokud tedy hledáte klidné bydlení a hlavně přírodu, tak jste tady správně. Nezbývá než se přijít na nemovitost podívat osobně a užít si zdejší atmosféru. A já se budu těšit s vámi na prohlídce. Do té doby mějte se krásně. Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.78/2013 Sb.. Energetická náročnost budovy: 240 kWh/m2 za rok.

Celkem: 6 200 000 Kč
ID inzerátu: 7940031
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0762
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Dřevařská, Šternberk, okres Olomouc
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 150 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný

Kontakt na prodejce nemovitostí