nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 150 m2

Kašnice, Příbor, okres Nový Jičín

6 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte moderní domov pro sebe a svou rodinu? Nabízíme krásný rodinný dům v centru města Příbor, který zaujme i ty nejnáročnější klienty. Tento exkluzivní cihlový dům prošel moderní a hlavně kvalitní rekonstrukcí v roce 2019.

Kuchyň je podsklepená, nabízí dostatek úložného prostoru a možnost vytvořit si vlastní gastronomické zázemí. V místnostech je položena plovoucí podlaha a v koupelně dlažba. Vše je v interiéru sladěno do moderních a nadčasových odstínů. V dětském pokoji určitě oceníte klimatizaci.

Teplo a ohřev vody je zajištěn plynovým bojlerem.
Střecha je z pálených tašek Tondach (2006) a je v perfektním stavu. Dům je samozřejmě připojen na dálkovou kanalizaci a vodovodní řad.

Dům má klasická dřevěná okna, která nejenže dodávají domu elegantní vzhled, ale také zajišťují vysokou energetickou účinnost, což vám pomůže snížit náklady na vytápění v zimních měsících. Průkaz energetické náročnosti budovy vychází na kategorii C.

Výhodou jsou také nízké měsíční náklady.

K dispozici je také alarmový systém, který zaručuje maximální bezpečnost a klidný spánek. Před domem jsou 2-3 parkovací místa.
Z terasy se dostanete do technické místnosti, kde můžete umístit např. pračku se sušičkou, potřeby na úklid, nebo nářadí.

Dům se nachází v prestižní lokalitě, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, která je doslova na dosah vašeho prahu.

Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v centru města Příbor. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 300 000 Kč
ID inzerátu: 7939959
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10152
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Kašnice, Příbor, okres Nový Jičín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 150 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný

Kontakt na prodejce nemovitostí