nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 230 m2

Nová Cerekev, okres Pelhřimov

1 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám exkluzivně v rámci probíhajícího insolvenčního řízení PODÍL na rodinném domě o velikosti jedna polovina (3/6) v Nové Cerekvi, zapsaný na LV č. 508 v k.ú. Nová Cerekev, na pozemku parc. č. st. 191, jehož součástí je stavba č. p. 149 (rodinný dům) a pozemku parc. č. 132 a 134/6, vedené jako zahrada.
Rodinný dům je krajní řadový, půdorys ve tvaru písmene L. Dispozičně se jedná o jednu bytovou jednotku 3+1. Dům je napojen na elektřinu, veřejnou kanalizaci a vodovod, zároveň je k dispozici vlastní studna s domácí vodárnou, používanou na WC a praní.
Vstup do domu je z obecní komunikace vjezdovými vraty do zastřešeného a uzavřeného průjezdu. Z něj je vstup do obytné části domu a na zahradu. Na zahradě je kolna ve špatném technickém stavu.
Před 7 lety proběhla částečná vnitřní rekonstrukce, byla upravena koupelna a kompletní rozvody vody a elektřiny. V obci je výtopna, na kterou je možné se napojit.
Dům je určen ke kompletní rekonstrukci.
Kupní smlouva se uzavírá přímo s insolvenčním správcem. Prodej se uskutečňuje v přímém prodeji nejvyšší nabídce mimo dražbu. Předložená cenová nabídka se ihned po přijetí předkládá insolvenčnímu správci a zajištěnému věřiteli. Znalecký posudek na vyžádání k dispozici. Prodejem nemovitosti zanikají ze zákona veškeré finanční zástavy na nemovitosti.

Celkem: 1 000 000 Kč
ID inzerátu: 7939825
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: IR2082023
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Nová Cerekev, okres Pelhřimov
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 230 m2
Obytná: 230 m2
Užitná: 230 m2
Zastavěná: 230 m2
Pozemku: 1597 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Zařízení: nezařízeno
Umístění objektu: Rohový
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:

Kontakt na prodejce nemovitostí