nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 100 m2

Vinařice, okres Louny

8 840 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost 3+1 s balkonem, vzrostlou zahradou a stodolou v atraktivní lokalitě přírodního parku Džbán, v obci Vinařice

Jedná se o dvoupodlažní dům se sedlovou střechou a vytápěnou garáží. Stavba je zděná z cihel, zateplená, dřevěná okna, velké množství hospodářských místností. Vytápění je lokální topení na tuhá paliva,ohřev TUV bojlerem, vodovod obecní. Do obytné části domu se se vstupuje chodbou, ze které jsou vstupná dveře na WC, do špajzu a schodiště. V přízemí nachází kuchyně s jídelnou, z kuchyně se vstupuje do koupelny a obývacího pokoje. Po schodišti se dostaneme do druhého patra, kde je z chodby vstup na balkon,na půdy a pokoje. Pokoj je průchozí do druhého pokoje, který je používán jako ložnice.

Na zahradě se nachází dvě hospodářské budovy a stodola s novou střechou. Objekt se skládá ze tří oddělených pozemků, pozemky jsou stavební. V obci je plánovány výstavba a připojení objektu na obecní kanalizaci.

Obec Vinařice se nachází ve vyhledávané lokalitě přírodního parku Džbán. Díky dobré poloze je dobré spojení na dálnice D6 a D7 a dobrou dostupností Prahy. V blízkých Lounech se nachází veškerá občanská vybavenost s dostatečnou kapacitou škol a školek.

Velmi doporučuji osobní prohlídku. V případě financování hypotéčním úvěrem Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Celkem: 8 840 000 Kč
ID inzerátu: 7939128
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HZ146533
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Vinařice, okres Louny
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 100 m2
Obytná: 100 m2
Užitná: 100 m2
Zastavěná: 200 m2
Pozemku: 4750 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Zařízení: nezařízeno
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Typ domu: Jednopatrový
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí