nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+1, 57 m2

Kostelecká, Prostějov, okres Prostějov

12 900 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně energie a inkasa

Byt 2+1 v Prostějově po rekonstrukci jádra a kuchyně hledá nájemníky k pronájmu. Přijďte si prohlédnout byt po rekonstrukci jádra (kuchyně, koupelna, WC a vstupní chodba včetně elektroinstalace v těchto místnostech a hlavního bytového rozvaděče), ve kterém budete chtít bydlet!

Jedná se o panelový byt 2+1 s lodžií, komorou a sklepní kójí v 6 nadzemním podlaží s výtahem o celkové podlahové ploše 57 m2.
Obývací pokoj se vstupem na lodžii je orientován na západ. Je neprůchozí, na podlaze dřevěné vlysy. Z lodžie je nádherný výhled na Záhoří. Ložnice, taktéž s dřevěnými vlysy na podlaze, je orientována na východ. V kuchyni s výhledem na západ a vstupní chodbě je vinyl. V koupelně a WC dlažba. V koupelně je sprchový kout a příprava na připojení automatické pračky. V bytě je dále praktická komora.

Nájemné je stanoveno fixní včetně energií a inkasa ve výši 12900 Kč/měsíc, majitel požaduje kauci ve výši 1 nájemného. Byt je k nastěhování od 1.12.2023.

Dům je po celkové revitalizaci - plastová okna v bytě, zateplení fasády, nový výtah. Byt se nachází kousek od centra Prostějova, u domu je bezproblémové parkování, rekonstruované dětské hřiště, nová cyklostezka. V obci kompletní občanská vybavenost a všechny služby.

Volejte a domluvte si termín prohlídky :-) Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 12 900 Kč
Poznámka k ceně: včetně energie a inkasa
ID inzerátu: 7939095
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20380
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Kostelecká, Prostějov, okres Prostějov
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 2+1,Do 15000 Kč
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 57 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 6. podlaží

Kontakt na prodejce nemovitostí