nezadáno
ne

Pronájem kancelářských prostor, 134 m2

Houškova, Plzeň, Východní Předměstí, okres Plzeň-město

26 800 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu +pevná paušální platba 20,--Kč/m čtv., plyn a el.

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu velmi pěkné reprezentační kanceláře v Plzni na Slovanech, Houškova ul. . Vhodné jako sídlo firmy a její zázemí, pro advokátní kancelář, daňovou a účetní kancelář , call centrum apod.
Umístění kanceláří: v prvním patře budovy.

Velikost nabízených prostor: pět kanceláří různé velikosti se zázemím /kuchyňka, WC, balkon, velká vstupní chodba 19 m čtv. + 12 m čtv. zázemí / kanceláře 16 m čtv. + 18 m čtv. + 23 m čtv.+ 33 m čtv. + 24 m čtv. celkem 114 m čtv. čisté kancelářské plochy. Každá kancelář má vstup z chodby, čtyři kanceláře lze používat i jako průchozí . Celková pronajímaná plocha 135 m čtv. . V případě potřeby si lze za příplatek pronajmout suché a čisté sklepní prostory např. jako archív nebo sklad. Dodávka internetových služeb není předmětem nájmu, ale můžete pro připojení využít stávající technickou přípravu .

Vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem . Spotřebu plynu a el. energie platí nájemce zálohami, přičemž je na něj převeden smluvní vztah s dodavatelem. Kanceláře mají nová okna, repasované parketové podlahy, nové LED osvětlení a jsou vymalovány. Nabízejí se bez vybavení nábytkem.

Nabídka je určena pro jednoho nájemce, nelze pronajímat jednotlivé kanceláře. Půdorys patra zašleme zájemcům na vyžádání. První nájemní smlouva na jeden rok, dále dle dohody, nutno zaplatit vratnou kauci ve výši dvou nájmů a paušálu.

Velkým benefitem tohoto pronájmu je možnost parkování ve dvoře domu za poplatek /garance pronájmu dvou parkovacích míst po 500,--Kč, více míst dle domluvy/ a to tzv. za závorou.

Prostory jsou připraveny pro Vaše podnikání, těším se na prohlídce, kde získáte podrobnější údaje . Ev. číslo: 645397.

Celkem: 26 800 Kč
Poznámka k ceně: +pevná paušální platba 20,--kč/m čtv., plyn a el.
ID inzerátu: 7939030
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 645397
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Houškova, Plzeň, Východní Předměstí, okres Plzeň-město
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 134 m2
Užitná: 134 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Sklep: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí