nezadáno
ne

Pronájem bytu 3+kk, 88 m2

Korunní, Praha, Vinohrady, Praha 2

35 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + záloha na poplatky 2 000 Kč měsíčně/osoba (2 500 za 2 osoby) + el. a plyn

Krásný výhled, poloha, klimatizace, terasa a krb. To jsou hlavní přednosti bytu 3+kk o velikosti 88m2 s terasou 20m2 v ulici Korunní na Praze 2 - Vinohrady, který se nachází v 5. patře domu s výtahem. Mezonetový byt se skládá z kuchyně a obývacího pokoje, které byly po odstranění příčky spojeny do vzdušné a prostorné místnosti, dále šatny, koupelny s WC a samostatného pokoje. V horním patře je prostorná ložnice a úložný prostor nad schody.

Nájem bytu je 35 000 Kč měsíčně, měsíční zálohy na služby činí 2 500 Kč za 2 osoby. Elektřina a plyn se převádí přímo na nájemce. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Neplatíte provizi RK!

Byt je jedinečný svými ÚŽASNÝMI VÝHLEDY na krásnou architekturu Královských Vinohrad a spoustu zeleně, které si užijete z terasy bytu.

Další předností je POLOHA - na dosah ruky máte vše- obchody, restaurace, kavárny, populární farmářské trhy na nám. Jiřího z Poděbrad, hřiště a pro oddychové chvíle či sprotovnání máte na výběr hned z několika parků - Riegrovy a Havlíčkovy sady a sady Svatopluka Čecha.

Výborné dopravní spojení - stanice metra A Jiřího z Poděbrad je 2 minuty chůze a tramvajová zastávka Vinohradská vodárna je 1 minutu chůze.

Vybavení bytu - klimatizace, lednice, plynová varná deska, elektrická trouba ,digestoř, mikrovlnná trouba a pračka. Byt má kvalitní plastová okna s protihlukovými skly. Dlouhé zimní večery Vám zpříjemní krb na biolíh. K dispozici je sklep o velikosti 2 m2.

Třída energetické náročnosti budovy je udána G neboť PENB není k dispozici.

Apartment for long term rent 3+kk 88m2 with a 20m2 terrace in Korunní street in Prague 2 - Vinohrady. The 2 story apartment is equipped with air conditioning and is located on the 5th floor of a building with an elevator. The apartment consists of an open space kitchen and a living room, dressing room, bathroom with a toilet and a separate bedroom. Upstairs is a spacious bedroom.

Rent is 35,000 CZK per month,service fees are 2 500 CZK per month for 2 people. Consumption of electricity and gas is transferred directly to the tenant. Safety deposit is in the amount of two months rent. No Agency fee!

The apartment is unique with its AMAZING VIEWS of the beautiful architecture of Královské Vinohrady and lots of trees which you can enjoy from the terrace.

Another plus is the LOCATION - you have everything at your fingertips - shops, restaurants, cafes, popular farmers market in Jiří z Poděbrad square, playgrounds and for relaxing moments or sports activities you can choose from several parks in the neighborhood - Riegrovy sady, Havlíčkovy sady or sady Svatopluka Čecha.

Excellent transportation options - metro station A Jiřího z Poděbrady is a 2-minute walk and the tram stop Vinohradská vodárna is a 1-minute walk.

Apartment is equipped with an air conditioning, refrigerator, gas stovetop, electric oven, microwave oven, washing machine and a fireplace. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 35 000 Kč
Poznámka k ceně: + záloha na poplatky 2 000 kč měsíčně/osoba (2 500 za 2 osoby) + el. a plyn
ID inzerátu: 7938617
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10205
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Korunní, Praha, Vinohrady, Praha 2
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Vyšší cena, 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 88 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 5. podlaží
Typ vytápění: Lokální plynové
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí