nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 76 m2

Sídliště, Cvikov, Cvikov II, okres Česká Lípa

2 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní nabídku bytu o velikosti 3+1 s lodžií (76m) po celkové nákladné rekonstrukci ve Cvikově, ulice Sídliště . V bytě nyní probíhá kompletní rozsáhlá rekonstrukce od základů. Byt je v osobním vlastnictví. Nachází se v přízemí panelového domu s výtahem. Dům je po částečné revitalizaci- z části udělaná fasáda (bude se příští rok dodělávat), nová plastová okna.

Byt je velmi dobře dispozičně řešen: prostorná předsíň se vstupy do všech místností, koupelna s vanou, samostatné WC, kuchyň, obývací pokoj se vstupem na balkon, ložnice, dětský pokoj.

Kuchyň bude vybavena kuchyňskou linkou ve tvaru L v bílém lesku včetně spotřebičů (vestavěný sporák, sklokeramická deska, komínový odsavač par, myčka). Příjemné prostředí v bytě vytvářejí snížené stropy s bodovými světly v kuchyni, koupelně a na chodbě. Nová elektroinstalace dle norem EU, nové štuky, výmalba. Po celém bytě bude nové kvalitní PVC ve stejném dekoru včetně obvodových lišt, moderní interiérové dveře a zárubně.

K bytu náleží sklep.

Tento byt Vám zajistí bydlení v příjemné části s dostupností do města. Parkovaní přímo před domem. V docházkové vzdálenosti - škola, školka, nákupní možnosti, zdravotní středisko, MHD. Velmi dobrá dopravní dostupnost do okolních obcí a měst, pouhých 15 min od České Lípy a 30 min od krajského města Liberec. Doporučuji také, jako investici. Mohu Vám zajistit pronájem tohoto bytu s čistým ziskem 13 000,-/měsíčně. V případě dotazů, či zájmu nás neváhejte kontaktovat, výhodné financování zajistíme. Celková kupní cena včetně provize je 2500 000,-. Ev. číslo: 25897.

Celkem: 2 500 000 Kč
ID inzerátu: 7938580
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25897
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Sídliště, Cvikov, Cvikov II, okres Česká Lípa
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 76 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: panelový
Podlaží: přízemí
Zařízení: částečně zařízeno
Sklep: ano
Lodžie: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí