nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+kk, 50 m2

Pec pod Sněžkou, okres Trutnov

12 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám pronájem zařízeného apartmánu o velikosti 2+kk s balkónem v apartmánovém areálu Poustevník, který se nachází 400 metrů od centra Pece pod Sněžkou. Poustevník je soukromý wellness areál v nadmořské výšce 950 m n. m. a rozloze 1 hektar. Svým hostům i ubytovaným nabízí největší vnitřní plavecký bazén v Peci pod Sněžkou, saunu, soukromou restauraci.
Apartmán je o rozloze 50 m3, moderně vybaven, vč. internetového připojení a skládá se z obývacího pokoje vybaveného obytnou stěnou s televizí s příjmem satelitních programů, rádiem, konferenčního stolku a gauče. Z této místnosti je přístupný balkón, který nabízí také možnost venkovního posezení. Obývací pokoj je spojený s kuchyňským koutem, kde je jídelní stůl, židle, kuchyňská linka je vybavena dřezem, sporákem, digestoří, troubou a myčkou. Z kuchyňského koutu je přístupná chodbička, kde je botník a věšák. Ložnice je vybavena velkou postelí pro 2 osoby, dvěma nočními stolky, velkou šatní skříní. Z ložnice je rovněž přístup na balkón. Koupelna s WC je vybavena umývadlem a vanou se sprchovou zástěnou, keramickými obklady a dlažbou.
Podlahy v bytě jsou koberce, plovoucí podlahy, keramická dlažba, okna jsou plastová se žaluziemi, stropní podhledy dřevěné palubkové, vytápění je ústřední, elektrické, ohřev TUV je centrální.

Nájem je uvedený bez energií, kauce. Volný dohodou.

Celkem: 12 000 Kč
ID inzerátu: 7938425
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: RH229
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Pec pod Sněžkou, okres Trutnov
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 50 m2
Obytná: 50 m2
Užitná: 50 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 2. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Balkon: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí