nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 56 m2

Družstevní, Uherský Brod, okres Uherské Hradiště

2 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Představujeme Vám k prodeji byt 2+1 v klidné lokalitě města Uherský Brod, situovaný na ulici Družstevní. Tento byt je v původním zachovalém stavu a zároveň nabízí příležitost pro nové majitele, kteří hledají bydlení s možností postupného zvelebování podle vlastních představ. Byt se nachází v prvním nadzemním patře, který je přístupný po devíti schodech.

Byt má celkovou plochu 56 m2 a skládá se z kuchyně orientované na sever s výhledem do klidné jednosměrné ulice s parkovištěm, a dvou pokojů (20m2 a 17m2) orientovaných na jih. Jeden z pokojů je průchozí a druhý má lodžii s výhledem do zeleně k potoku.Byt se nachází v klidné ulici s minimem provozu, což zajišťuje klidné bydlení. V blízkosti bytu, cca 220 m, je zastávka MHD a obchod je vzdálený 300 m. Za domem se nachází zeleň a dětská hřiště, což je ideální pro rodiny s dětmi. Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody a zároveň s dobrou dostupností do centra města.

Jednou z hlavních výhod tohoto bytu je lodžie, která poskytuje příjemné místo pro relaxaci a odpočinek. Tento byt nabízí skvělý potenciál pro vytvoření útulného a pohodlného domova. Neváhejte a přijďte se na byt podívat. Těšíme se na vaši návštěvu! Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 490 000 Kč
ID inzerátu: 7938125
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20319
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Družstevní, Uherský Brod, okres Uherské Hradiště
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 56 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 1. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí