nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 282 m2

Křešice, Zahořany, okres Litoměřice

13 200 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena k jednání

Reality 11 Vám zprostředkují v exkluzivním zastoupení majitele, nabízíme k prodeji zajímavě řešený rodinný dům venkovského typu, situovaný 6 km od Litoměřic v obci Zahořany (Křešice). Poloha domu poskytuje úplné soukromí a není v povodňové zóně.
Jedná se konkrétně o kompletně zrekonstruovanou dvojpodlažní nemovitost, o dispozici 7+2 a celkové výměře obytné plochy 233 m, výměra nezahrnuje terasu. Celková výměra pozemků 3023 m se skládá ze dvou samostatných parcel. Obytné zahrady kolem domu, 1116 m včetně zastavěné plochy 282m a samostatná zahrada o výměře 1911m, vhodná také k zahradničení, chovu zvířat, či ustájení koní. Má samostatný vstup ze zadní strany po polní cestě.
Po vstupu do domu, v prostorné chodbě se po pravé straně nachází prostor, který je koncipován jako apartmán s kuchyňkou pro hosty. Lze využít také jako bydlení pro seniora, nebo kancelář, s možností užívat toaletu v sousedící technické místnosti, hned naproti vstupu do domu.
V levé části přízemí se pak nachází velká koupelna s toaletou, dvěma umyvadly a sprchovým koutem. Velkorysý prostor kuchyně s novými vestavěnými spotřebiči a plynule navazující obývací pokoj s kachlovými kamny. Tento prostor je zároveň vytápěn podlahovým topením. Z tohoto prostoru lze vstoupit na terasu a následně na zahradu.
Do prvního patra vystoupáme po jasanem nově osazených schodech, do prostoru malé chodby se samostatnou toaletou určenou pro dva pokoje v pravé časti, využitelné jako dětské pokoje.
V levé části je ložnice pro rodiče s velkou šatnou a koupelnou s vanou, toaletou a bidetem. V koupelně je instalováno krom klasického žebříkového radiátoru i elektrické podlahové topení. Z ložnice můžeme vystoupat do prostorné půdy.
Nabízená nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí, při níž došlo k izolaci domu, realizaci nové střechy, renovaci rozvodů vody, elektřiny a odpadů, rozvodu nové topné soustavy, která je v přízemí pravé části domu podlahové vytápění a zbytek domu radiátory, celé vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn plynovým kotlem.
Dům je připojen na obecní kanalizaci a obecní vodovod, na pozemku je však rovněž v současnosti k dispozici studna určená pro zavlažovaní pozemku.
Lokalita, kde se nemovitost nachází je charakteristická perfektní dopravní dostupností, zastávka autobusu se nachází 200m od domu, v obci je rovněž i vlaková stanice 500m od domu. Místo je navíc velmi dobře občansky vybavené, škola, školka, obchod v blízké vzdálenosti.
Nemovitost lze odprodat i samostatně včetně obytné zahrady 1116 m, bez přilehlého pozemku o výměře 1911 m s adekvátně upravenou kupní cenou
Pro více informací se prosím neváhejte obrátit na realitní kancelář. Právní a hypoteční servis je samozřejmostí.
K nastěhování ihned. Ev. číslo: 25857.

Celkem: 13 200 000 Kč
ID inzerátu: 7936884
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25857
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Křešice, Zahořany, okres Litoměřice
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Plocha: 282 m2
Užitná: 282 m2
Zastavěná: 282 m2
Pozemku: 3027 m2
typ: smíšený
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Terasa: ano
Zahrada: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí